Σημαντικό βήμα για τη σωτηρία του MEGA! Διαβάστε την επίσημη ανακοίνωση

Gazzetta team
Σημαντικό βήμα για τη σωτηρία του MEGA! Διαβάστε την επίσημη ανακοίνωση
Σημαντικό βήμα για τη σωτηρία του MEGA έγινε, με την ανακοίνωση που εξεδόθη και σας αποκάλυψε πρώτο το gazzetta.gr...

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Gazzetta, μέσα σε μέσα σε 48 ώρες οι μέτοχοι του καναλιού δεσμεύτηκαν ότι θα βάλουν 3 εκατ. ευρώ προκαταβολή, Αυτό θα αναφέρει η ανακοίνωση που θα βγει άμεσα!

Στην αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου θα συνεισφέρουν όλοι οι μέτοχοι του μεγάλου καναλιού, παλιοί και νέοι !

Ετσι, το Mega παραμένει στην ζωή με τους μετόχους να καλύπτουν το ποσό και το κανάλι να παραμένει «ζωντανό».

Είναι σίγουρα ένα βήμα για τη σωτηρία, αρκεί να υλοποιηθεί η δημόσια δέσμευση των μετόχων, κάτι που θα φανεί το επόμενο 48ώρο!

Συγκεκριμένα η ανακοίνωση έχει ως εξής:


«Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΤΗΛΕΤΥΠΟΣ ΑΕ (Mega Channel) έλαβε γνώση των προτάσεων μετόχων που εκπροσωπούν την απόλυτη πλειοψηφία του μετοχικού κεφαλαίου, καθώς και τρίτων ενδιαφερομένων επενδυτών που έχουν εκδηλώσει σχετικώς ενδιαφέρον, να συμμετάσχουν στην ήδη αποφασισθείσα αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρείας συνεισφέροντας όλοι οι μέτοχοι και οι τρίτοι ενδιαφερόμενοι από κοινού.

Κατ’αρχήν εκδηλώθηκε η πρόθεση να κατατεθεί άμεσα προκαταβολή έναντι της εν λόγω αυξήσεως, ύψους τριών εκατομμυρίων ευρώ.

Το Δ.Σ. θα προχωρήσει άμεσα σε συνεννόηση με τις πιστώτριες τράπεζες για την αναδιάρθρωση του δανεισμού της εταιρείας και την άμεση απελευθέρωση των διαθεσίμων της.

Το Διοικητικό Συμβούλιο

ΤΗΛΕΤΥΠΟΣΑ.Ε. - MEGA CHANNEL