ΝΔ: Ο Τσίπρας παραμένει ένας ψευδόμενος και επικίνδυνος πρωθυπουργός

Gazzetta team
ΝΔ: Ο Τσίπρας παραμένει ένας ψευδόμενος και επικίνδυνος πρωθυπουργός
«Εγκλωβισμένο στην αυταπάτη των ψεμμάτων του» χαρακτηρίζει τον πρωθυπουργό με ανακοίνωσή της η αξιωματική αντιπολίτευση - «Πυροβολεί κατά συρροή την εθνική συνεννόηση» και τολμά να κατηγορεί εμάς ότι αρνούμαστε τη συναίνεση, τονίζει η ΝΔ

Σφοδρή επίθεση εξαπέλυσε σήμερα στο πρόσωπο του Αλέξη Τσίπρα η Νέα Δημοκρατία, μέσω ανακοίνωσης που εξέδωσε το Γραφείο Τύπου της με αφορμή τις δηλώσεις του πρωθυπουργού σε συνέντευξη που παραχώρησε σε κυριακάτικη εφημερίδα.

«Μόλις λίγες ημέρες πριν ψηφίσει στη Βουλή μαζί με τον κ. Πάνο Καμμένο, το νόμο του διαβόητου "κόφτη" και του τυφώνα των εμμέσων φόρων 1,8 δις ευρώ, που θα ισοπεδώσουν ό,τι απέμεινε από το εισόδημα όλων ανεξαιρέτως των Ελλήνων, ο κ. Τσίπρας και πάλι πανηγυρίζει!», τονίζει η ανακοίνωση της ΝΔ.

Όπως επισημαίνει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ο πρωθυπουργός «βλέπει οράματα εξόδου από τα Μνημόνια, την ώρα που βάζει τη χώρα σε Μνημόνιο "κόφτη" μακράς διάρκειας, χωρίς ορατό τέλος».

«Έχει το θράσος να κατηγορεί τη Νέα Δημοκρατία και τις άλλες φιλοευρωπαϊκές δυνάμεις ότι αρνούνται τη συναίνεση, όταν ήταν εκείνες που έδωσαν χέρι βοηθείας στην πατρίδα για να μην πέσει στο παρά ένα στο γκρεμό της χρεοκοπίας και του "grexit", όπου ο ίδιος ο κ. Τσίπρας την είχε σύρει μαζί με τον κ. Γιάνη Βαρουφάκη. Ο άνθρωπος που κατά συρροή πυροβολεί την εθνική συνεννόηση με την άκρως διχαστική πολιτική του, τολμά να κατηγορεί άλλους», αναφέρει σε αυστηρό ύφος η ανακοίνωση της ΝΔ.

«Με όλα αυτά, ο κ. Τσίπρας επιβεβαιώνει ότι παραμένει απόλυτα εγκλωβισμένος στην αυταπάτη των ψεμάτων του. Ο κ. Τσίπρας παραμένει ένας ψευδόμενος και επικίνδυνος πρωθυπουργός», καταλήγει η Νέα Δημοκρατία.

Πηγή: protothema.gr