Δασκάλα στην Κύπρο πήρε άδεια επειδή δεν είχε οργασμούς

Gazzetta team
Δασκάλα στην Κύπρο πήρε άδεια επειδή δεν είχε οργασμούς
Δήλωνε συνεχώς άρρωστη και έκανε τον γύρο του κόσμου.

Όλων των ειδών τις ασθένειες επικαλέστηκε δασκάλα στη Κύπρο για να μπορεί να εξασφαλίζει άδειες ασθενείας και να κάνει τον γύρο του κόσμου.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της κυπριακής εφημερίδας«Reporter» που δημοσιεύεται στην ιστοσελίδα της, σε ένα από τα δικαιολογητικά που προσκόμισε εμφανιζόταν ως πάσχουσα από «ανηδονία», που είναι η αδυναμία να έρθει σε οργασμό καυτά τη διάρκεια της σεξουαλικής πράξης.

Μάλιστα με τα απανωτά δικαιολογητικά κατάφερε από την αρχή της χρονιάς να παρουσιαστεί μόνο δύο μέρες στο σχολείο λέγοντας πως πάσχει από διάφορες ασθένειες, όπως κατάθλιψη, έρπη ζωστήρα και βεβαίως την αδυναμία να φθάσει σε οργασμό κατά την διάρκεια της σεξουαλικής πράξης.

Ενώ όμως βρισκόταν σε άδεια ασθενείας ανέβαζε στους λογαριασμούς της στο Facebook και το Twitter φωτογραφίες από ταξίδια στο εξωτερικό.

Αρκεί να σημειωθεί ότι από την αρχή της σχολικής χρονιάς εμφανίστηκε στο σχολείο μόνο δύο φορές. Οι αντιδράσεις που προκλήθηκαν από γονείς και δασκάλους την ανάγκασαν να υποβάλλει την παραίτησή της.

Πηγή: newsbeast.gr