Δεν πήρε πίτσα 11 μέρες, πήγε ο ντελιβεράς σπίτι του και τελικά του έσωσε τη ζωή (pics)

Gazzetta team
Δεν πήρε πίτσα 11 μέρες, πήγε ο ντελιβεράς σπίτι του και τελικά του έσωσε τη ζωή (pics)
Είναι αλήθεια ότι η πίτσα κάποιες φορές μας “μας σώζει τη ζωή” αλλά αυτη την φορά το όλο θέμα πέρασε σε είναι ένα εντελώς νέο επίπεδο!

Η ζωή ενός άντρα από το Oregon σώθηκε από το προσωπικό της πίτσα Domino’s, όταν οι υπάλληλοι συνειδητοποίησαν ότι δεν είχε παραγγείλει πίτσα για 11 ημέρες!

Αλλά ας τα πάρουμε από την αρχή!

Το προσωπικό της πίτσα Domino’s στο Σάλεμ, άρχισε να ανησυχεί για τον 47χρονο και τακτικό πελάτη της Domino’s, Kirk Alexander, όταν διαπίστωσαν ότι είχε να παραγγείλει για περίπου δύο εβδομάδες!

Οπότε, ο υπέυθυνος του καταστήματος έστελε έναν από τους ντελιβεράδες στο σπίτι του για να ελέγξουν αν είναι καλά!

Όταν ο εργαζόμενος χτύπησε την πόρτα του Kirk Alexander λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Κυριακής, ο καλός τους πελάτης δεν απάντησε .

Τότε ο υπάλληλος άρχισε να φοβάται ότι κάτι πήγαινε στραβά και κατευθείαν πήρε τηλέφωνο την αστυνομία! Όταν οι αστυνομικοί έφτασαν, βρήκαν τον Kirk αναίσθητο στο πάτωμα του σπιτιού του από εγκεφαλικό!

Ο γενικός διευθυντής του καταστήματος, Sarah Fuller, που στην ουσία έσωσε την ζωή του 47χρονου, είπε ότι ο Kirk παραγγέλνε σε εκείνους από το 2009 μέρα παρά μέρα και το γεγονός ότι δεν είχαν ακούσει “νέα του” τόσες μέρες τον έβαλε σε υποψίες!

“Παραγγέλνει πίτσα όλη την ώρα εδώ και 7 χρόνια, έτσι ώστε τον ξέρουμε καλά. Νομίζω ότι απλώς κάναμε τη δουλειά μας. Μόλις έκανε τόσο καιρό να παραγγείλειτο νιώσαμε ότι κάτι δεν πήγαινε καλά!”, είπε ο διεθυντής του καταστήματος.

Δόξα τω Θεό που το έκαναν δηλαδή!

Τώρα πια κάτι μας λέει πως ο Kirk θα παίρνει τουλάχιστον 2 πίτσες την ημέρα!

Διαβάστε και αυτό: Ο χάρτης που δείχνει ότι το μισό Κολωνάκι είναι στα Panama Papers