To σταυροπόδι της Δήμητρας Αλεξανδράκη μας πέταξε τα... μάτια (vid)
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του gazzetta.gr στην Google Μία σέξι εμφάνιση πραγματοποιήσε η Δήμητρα Αλεξανδράκη στο πλατό της εκπομπής «Βράδυ».
Στην εκπομπή «Βράδυ» του Πέτρου Κωστόπουλου ήταν καλεσμένη η Δήμητρα Αλεξανδράκη το βράδυ της Τετάρτης. Το μοντέλο εμφανίστηκε με μία μαύρη μάξι φαρδιά φούστα που συνδύασε με ένα πουά τοπ.
Όταν η Δήμητρα Αλεξανδράκη κάθισε σταυροπόδι στην πολυθρόνα του πλατό, αναδείχθηκαν τα καλλίγραμα πόδια της.
Στη συνάντηση τους, ο Πέτρος Κωστόπουλος της εξομολογήθηκε ότι θα ήθελε πολύ να είχε προλάβει την σέξι εμφάνισή της στην πασαρέλα του «ΜadWalk». Το μελαχρινό μοντέλο είχε περπατήσει την πασαρέλα, φορώντας ένα σέξι ροζ μπικίνι.
Πηγή: protothema.gr
ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΗ:
- «Πάντα θα έχεις το επίθετο ενός άνδρα»: Η Αμαλία Κωστοπούλου απαντά στα σχόλια για την αλλαγή επιθέτου μετά τον γάμο
- Μαίρη Λίντα: Οι τελευταίες της στιγμές στο Γηροκομείο - «Τραγουδούσε και ξεσήκωνε το γηροκομείο»
- Δημήτρης Αλεξάνδρου: Το πανό με το μήνυμα «Ρία, θα με παντρευτείς;» που αρνήθηκε να σηκώσει