«Επειδή δηλαδή δεν έχω λεφτά για ρούχα με έδιωξαν;» (vid)

Gazzetta team
«Επειδή δηλαδή δεν έχω λεφτά για ρούχα με έδιωξαν;» (vid)
«Εγώ που δεν έχω λεφτά για ρούχα δηλαδή... φταίει το ντύσιμο; Έλα ρε μαλ...»

Ο Τάσος Γλιάτας, ήταν ο παίκτης που προσπάθησε να ψαρώσει στις auditions ο Γιώργος Θεοφάνους και τελικά η μοίρα το έφερε να είναι στην ομάδα που ανέλαβε, εκείνη των «Αγοριών κάτω των 24 ετών». Και μπορεί ο διαγωνιζόμενος να σεβάστηκε την απόφαση του κριτή στο Chair Challenge να μην τον κρατήσει μέσα στο talent show για τη φάση των live του X Factor, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι χάρηκε κιόλας. Από την ώρα που κάθισε εξάλλου στην καρέκλα βρισκόταν σε αναμμένα κάρβουνα...

Αρχικά σχολιάζοντας τα όσα έλεγε η Πέγκυ Ζήνα: «Εγώ που δεν έχω λεφτά για ρούχα δηλαδή... φταίει το ντύσιμο; Έλα ρε μαλ...»

Έπειτα αντιδρώντας στο κοινό που ανάμεσα στα άλλα νούμερα φώναξε και το "3", δηλαδή εκείνο της καρέκλας που καθόταν: «Εγώ είμαι το τρία έ; Θα τους ...... κανένα Χριστό, τους......»

«Είναι ένας συγκεκριμένος μαλ.... που με κράζει συνέχεια και θέλει να με διώξει, θέλω να τον σπάσω»

Και τέλος, όταν ο Γιώργος Θεοφάνους αποφάσισε τελικά να δώσει την καρέκλα του στον Ανδρέα Λέοντα, μπορεί να σεβάστηκε την άποψη του, αλλά ξέσπασε στη συνέχεια μπροστά στους φίλους του φωνάζοντας και ρίχνοντας κλωτσιές στον τοίχο... «Δεν έχει τίποτα ρε φίλε ο τύπος! Το καταλαβαίνεις;» έλεγε φανερά εκνευρισμένος.

Πηγή newsbeast.gr