Τα KFC έβγαλαν βερνίκι νυχιών με γεύση κοτόπουλο (pics)

Gazzetta team
Τα KFC έβγαλαν βερνίκι νυχιών με γεύση κοτόπουλο (pics)
Και μόλις ανακοίνωσαν δύο γεύσεις: απλή και hot & spicy!

Η Πρωταπριλιά ήταν πριν ένα μήνα και εμείς δεν αστειευόμαστε: Η αλυσίδα fast food των KFC ανακοίνωσε την κυκλοφορία βερνίκιων νυχιών ονόματι «Finger Lickin Good«, ειδικά για το Hong Kong! Όπως είπε η υπεύθυνη διαφήμισης των KFC, Anna Mugglestone, στoυς New York Times «Είναι όντως αλήθεια!». Όπως φαίνεται τα βερνίκια νυχιών με γεύση κοτόπουλο θα είναι το νέο trend, όχι μόνο των γυναικών, αλλά και των αντρών!

H διαφημιστική εταιρεία της KFC ανέπτυξε βρώσιμα βερνίκια από φυσικά υλικά σε συνεργασία με την McCormack, τον προμηθευτή της μυστικής σάλτσας της εταιρείας. Η KFC εξήγησε σε δήλωσή της ότι για να χρησιμοποιήσουν το προϊόν «οι καταναλωτές πρέπει απλώς να απλώσουν σαν κανονικό μανό και να γλείψουν ξανά και ξανά και ξανά«.

Οι άνθρωποι του Hong Kong θα πρέπει να επιλέξουν ανάμεσα σε δύο γεύσεις:

Το Hot & Spicy βγαίνει σε πιο έντονο κόκκινο χώμα, ενώ το Original είναι πιο απαλό, σε φυσικό χρώμα του δέρματος (βασικά σχεδόν στο χρώμα του δέρματος του κοτόπουλου, που είναι λίγο άβολο αν το σκεφτείς). Και οι δύο έχουν στρασάκια.

Όποια συγκεντρώσει την προτίμηση του κοινού θα πάει για μαζική παραγωγή! Τα KFC για να γιορτάσουν αυτή την επανάσταση στην τεχνολογία του κοτόπουλο έφτιαξαν ένα μουσικό βίντεο όπως θα δείτε παρακάτω…

Πηγή: rise.gr