Δεν το χωράει ο νους! 2 Ροντβάιλερ σκότωσαν 5χρονο στην Κοζάνη
Όλα συνέβησαν λίγο μετά τις 2 το μεσημέρι, όταν, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του Kozanimedia, η μητέρα του παιδιού διασκέδαζε σε φιλικό της σπίτι, κοντά στο πρώην κέντρο «Λευκάδια», για την ημέρα του Πάσχα. Εντελώς ξαφνικά, τα δυο σκυλιά, ράτσας ροτβάιλερ έριξαν την περίφραξη του χώρου στον οποίο ήταν κλεισμένα και επιτέθηκαν στον 5χρονο, με ιδιαίτερη μανία, καταφέροντάς τυυ δεκάδες δαγκώματα σε ολόκληρο το κορμί του.
Το άτυχο αγοράκι,μέσα σε κλίμα πανικού, μεταφέρθηκε αμέσως στο Μαμάτσειο Νοσοκομείο Κοζάνης, όπου οι γιατροί έδωσαν μια αγωνιώδη μάχη για 45 και πλέον λεπτά να το κρατήσουν στη ζωή, αλλά δεν τα κατάφεραν, καθώς το παιδί κατέληξε λίγο αργότερα, περί τις 3.30 το μεσημέρι, θανάσιμα τραυματισμένο από τα δαγκώματα.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Kozanimedia, ο ιδιοκτήτης των σκύλων, σοκαρισμένος, κρατείται στο Α.Τ. Κοζάνης, ενώ αύριο το πρωί θα διενεργηθεί νεκροψία-νεκροτομή στη σορό του παιδιού, το οποίο περνούσε τις διακοπές του Πάσχα στην περιοχη μας, μαζί με τη μητέρα του, η οποία διαμένει μόνιμα στην Π.Ε. Κοζάνης.
Πηγή: kozanimedia.gr
ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΗ:
- Συνελήφθη 25χρονος αλλοδαπός για εμπρησμό από πρόθεση στο Λαγονήσι: Η φωτιά τέθηκε γρήγορα υπό έλεγχο
- Νοσοκομείο ΕΛΠΙΣ για Μαζωνάκη: «Δεν δεχθήκαμε καμία παρέμβαση για τροποποίηση της ώρας θανάτου του»
- Βουλιαγμένη: Oι πληροφορίες για το χρονικό του καβγά για μια ξαπλώστρα που κατέληξε στον θάνατο 82χρονου