Πήδηξε από τον ένατο όροφο και επέζησε! (pics)

Gazzetta team
Πήδηξε από τον ένατο όροφο και επέζησε! (pics)
Ο 22χρονος έκανε απόπειρα αυτοκτονίας έπειτα από έναν καυγά που είχε με τη φίλη του...

«Βουτιά» από τον ένατο όροφο μιας πολυκατοικίας έκανε σήμερα το πρωί ένας νεαρός Ρώσος στην πόλη Γιαροσλάβ, στα δυτικά της χώρας, θέλοντας να βάλει τέλος στη ζωή του μετά από έναν καυγά που είχε με την φίλη του.

Ωστόσο, παρά το τεράστιο ύψος από το οποίο πήδηξε, ο νεαρός τελικά επέζησε, αφού προσγειώθηκε στην οροφή ενός μωβ αυτοκινήτου που ήταν παρκαρισμένο έξω από το κτίριο.

Ο νεαρός τραυματίστηκε σοβαρά από την πτώση, ωστόσο έχει πλέον ανακτήσει τις αισθήσεις του και είπε στην αστυνομία ότι πήδηξε με τη θέλησή του από το παράθυρο, λόγω της απελπισίας του για τα πρόβλήματα που αντιμετώπιζε η σχέση του.

Αξίζει να σημειωθεί ότι μετά από την απελπισμένη πράξη του νεαρού, η τρομοκρατημένη φίλη του έτρεξε αμέσως έξω και κάλεσε ασθενοφόρο, το οποίο έφτασε σε λίγα λεπτά και μετέφερε τον 22χρονο σε ένα κοντινό νοσοκομείο.

Αυτήν τη στιγμή νοσηλεύεται στην εντατική, ωστόσο οι γιατροί πιστεύουν ότι έχει ξεπεράσει τον κίνδυνο. Σύμφωνα με δικές τους δηλώσεις πάντως, αυτό που έσωσε στην ουσία τη ζωή του ερωτοχτυπημένου Ρώσου ήταν το αμάξι που ανέκοψε την πτώση του και τον εμπόδισε να χτυπήσει στο έδαφος. Αν το αυτοκίνητο δεν ήταν παρκαρισμένο εκεί, είπαν, ο νεαρός θα ήταν σίγουρα νεκρός.

Δείτε φωτογραφίες από το κατεστραμμένο - πλέον - αυτοκίνητο

Πηγή: protothema.gr