To στήθος της Mariah Carey... ξεχειλίζει (pics)

Gazzetta team
To στήθος της Mariah Carey... ξεχειλίζει (pics)
Το αβυσσαλέο ντεκολτέ της διάσημης τραγουδίστριας δεν έμεινε στη θέση του κι έτσι το αυτόγραφο που της ζήτησε ο πιτσιρικάς, μετατράπηκε σε εμπειρία ζωής...

H Mariah Carey, βρέθηκε στο Παρίσι για να δώσει μια συναυλία και είχε μια μικρή... ατυχία. Ενώ διασκέδαζε σε club της γαλλικής πρωτεύουσας έπεσε πάνω σε θαυμαστές της.

Αν και η ώρα ήταν «προχωρημένη» δεν αρνήθηκε να φωτογραφηθεί με ένα χαμόγελο που έδειχνε πόσο ευδιάθετη ήταν και πόσο όμορφα είχε περάσει απολαμβάνοντας ένα γαλλικό ξενύχτι.

Αυτό που δεν πρόσεξε, ήταν το αβυσσαλέο ντεκολτέ του φορέματος της, το οποίο δεν έμεινε στη θέση του και αποκάλυψε τη θηλή της τραγουδίστριας.

Άφωνος με το θέαμα έμεινε και ένας ανήλικος θαυμαστής της που ζήτησε από την σταρ να του υπογράψει το σκίτσο που της είχε ετοιμάσει.



Η Mariah, με το γλειφιτζούρι στο χέρι φαίνεται να διασκεδάζει τα όσα διαδραματίζονται έξω από το club, χωρίς να έχει καταλάβει πως το στήθος της κάνει αποκαλυπτήρια. Βέβαια για τους πιο παρατηρητικούς, φαίνεται πως στην περιοχή της θηλής υπάρχει διάφανο αυτοκόλλητο, προφανώς για να παραμείνει στη θέση της, πράγμα που δεν έγινε.

Πάντως, τον τελευταίο καιρό η Mariah έχει κάνει δυναμικό comeback με τις φωτογραφίες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας. Ποιος μπορεί να ξεχάσει τον τρόπο που βάζει... πίτσα στο φούρνο;







Πηγή: protothema.gr