Μια τρελή μετέδωσε live στο Internet τον βιασμό της φίλης της

Gazzetta team
Μια τρελή μετέδωσε live στο Internet τον βιασμό της φίλης της
Μία 18χρονη νεαρή από το Οχάιο παρέσυρε την 17χρονη φίλη της σε ένα σπίτι όπου την βίασε ένας γνωστός της την στιγμή που η ίδια μετέδιδε ζωντανά στο διαδίκτυο την όλη πράξη.

Καθώς ο κόσμος μας ζει και ανασαίνει (και προφανώς παρανομεί...) διαδικτυακά, δεν προκαλεί πλέον έκπληξη το πόσο σύνθετα μπορούν να γίνουν τα πράγματα σ' αυτή τη νέα εποχή της μοναχικής κοινωνικότητας.

Όπως για παράδειγμα στην ιστορία στην οποία εμπλέκονται η 18χρονη Μαρίνα Λονίνα και ο 27χρονος Ρέιμοντ Γκέϊτς. από το Οχάιο. Οι δυο τους κατάφεραν να απομονώσουν μία 17χρονη πολύ καλή φίλη της Μαρίνα, την οποία και βίασε ο άνδρας της παρέας.

Το αρρωστημένα πρωτότυπο της όλης ιστορίας είναι ότι την πράξη βιντεοσκόπησε η Μαρίνα, και την ανέβασε στο διαδίκτυο μέσω της εφαρμογής Periscope. Την αποκάλυψη της φρικαστικής αυτής πράξης έκανε μια άλλη φίλη της Λορίνα σε άλλη πολιτεία των ΗΠΑ, όταν είδε το βίντεο την επόμενη ημέρα.

Το ζευγάρι των βιαστών συνελήφθη από τις αρχές, ενώ έγινε γνωστό ότι η Λορίνα είχε τραβήξει κρυφά γυμνές φωτογραφίες της ίδιας φίλης την προηγούμενη ημέρα τις οποίες είχε αναρτήσει και αυτές στο διαδίκτυο.

Και οι δυο δράστες κατηγορούνται για σωρεία εγκληματικών πράξεων (όπως απαγωγή, βιασμός κ.λπ), ενώ σύμφωνα με τους δικαστές οι ποινές που αντιμετωπίζουν μπορούν να τους οδηγήσουν στην φυλακή για πάνω από 40 χρόνια.

Όσο για τον θαυμαστό νέο κόσμο του Ίντερνετ και των social media, είναι προφανές ότι μεταλλάσσουν την ανθρώπινη φύση πολύ πιο γρήγορα από ότι θα περίμενε κανείς, πασπαλίζοντας τα πιο σκοτεινά και δυσοίωνα ανθρώπινα ένστικτα με τα ψηφιακά άλλοθι ενός νέου «homo homini lupus» («ο άνθρωπος είναι λύκος για τον άνθρωπο»).

Πηγή: protothema.gr