Συμβαίνει κάτι απίστευτο με το αεροδρόμιο του Denver... (pics & vid)

Gazzetta team
Συμβαίνει κάτι απίστευτο με το αεροδρόμιο του Denver... (pics & vid)
Το αεροδρόμιο του Ντένβερ είναι ένα παράξενο μέρος.

Eαν δεν έχετε ακούσει για το αεροδρόμιο του Ντένβερ, είναι λίγο διαφορετικό από τα άλλα αεροδρόμια.

Ένα τρελό ποσό χρημάτων πήγε σε αυτό και δεν κανείς δεν μπορεί να είναι σίγουρος πώς δαπανήθηκαν .

Όταν το Διεθνές Αεροδρόμιο του Ντένβερ άνοιξε στις 28 Φεβρουαρίου 1995, η κατασκευή του είχε μείνει 16 μήνες πίσω από το χρονοδιάγραμμα και 2 δισ δολάρια πάνω από τον προϋπολογισμό του.

Το αεροδρόμιο έχει έκταση 35.000 στρέμματα, το οποίο και είναι σχεδόν διπλάσιο από το επόμενο μεγαλύτερο αεροδρόμιο των ΗΠΑ .

Το τελικό κόστος του αεροδρομίου του Ντένβερ ήταν 4,8 δισεκατομμύρια $, τα οποία και είναι πάρα μα πάρα πολλά χρήματα, ειδικά για πριν από 20 χρόνια.

Τότε όλοι άρχισαν να αναρωτιούνται τι είχε πάει στραβά.

Αρχίζουμε:


Οι διαδρόμοι του αεροδρομίου μοιάζουν με σβάστικα .

Μια πανοραμική θέα των διαδρόμων στο Διεθνές Αεροδρόμιο του Ντένβερ δείχνει ότι μοιάζουν με σβάστικα . Αυτό δεν είναι ένας τυπικός σχηματισμός για τους διαδρόμους ενός αεροδρομίου. Ωστόσο, ο εκπρόσωπος του αεροδρόμιου έχει πει ότι “οι διάδρομοι έχουν σχεδιαστεί με αυτόν τον τρόπο, ώστε να μπορούν να χρησιμοποιηθούν ταυτόχρονα, ανεξάρτητα από τις καιρικές συνθήκες! Εμείς πιστεύουμε ότι το σχήμα μοιάζει με ανεμόμυλο . "

Η πέτρα με την αφιέρωση στο αεροδρόμιο μοιάζει… Ιλουμινάτι

Ο αερολιμένας παραδόθηκε στις 19 Μαρτίου 1994 και ένα επιστέγασμα τοποθετήθηκε μέσα στο αεροδρόμιο για να γιορτάσουν την ημέρα. Αυτή η πέτρα εμφανίζει το μασονικό σύμβολο μιας πυξίδας με το κεφαλαίο G εσωτερικά. Και κάτω από το σύμβολο, η «Νέα Παγκόσμια Επιτροπή Αεροδρόμιου”. Τι είναι η "Νέα Παγκόσμια Επιτροπή Αεροδομίου"; Αξιωματούχοι του αεροδρόμιου έχουν πει ότι ήταν μια λάθος διατύπωση για να γράψουν “παγκόσμιο αεροδρόμιο”, αλλά η διατύπωση θυμίζει τη συνωμοσία της Νέας Τάξης Πραγμάτων. Το μασονικό σύμβολο δένει περισσότερο αυτή την συνωμοσία. Κάτι ακόμα που δεν βοηθά τα πράγματα: οι συνωμοσιολόγοι λένε ότι αν προσθέσετε τους αριθμούς στην ημερομηνία βγαίνει το 33, το οποίο και είναι το υψηλότερο επίπεδο του Τεκτονισμού.

Μερικοί άνθρωποι πιστεύουν ότι υπάρχει ένα μυστηριώδες δίκτυο με υπόγεια καταφύγια κάτω από το αεροδρόμιο .

Πολλές από τις συνωμοσίες γύρω από το αεροδρόμιο του Ντένβερ περιστρέφονται γύρω από το τι μπορεί να βρίσκεται κάτω από το αεροδρόμιο. Ένας πρώην εργαζόμενος στην κατασκευή του αεροδρομίου, ισχυρίστηκε ότι ο λόγος για τον οποίο το αεροδρόμιο είχε τόσο μεγάλη καθυστέρηση στο να παραδωθεί οφείλεται στο γεγονός ότι πέντε πολυώροφα κτίρια χτίστηκαν κάτω από το αεροδρόμιο . Οι ισχυρισμοί αυτοί οδήγησαν τους ανθρώπους να πιστεύουν ότι μπορεί να υπάρχει ένα τεράστιο δίκτυο υπόγειων αποθηκών, φτιαγμένο από την Νέα Παγκόσμια Τάξη, αποκλειστικά για την παγκόσμια ελίτ σε περίπτωση που γίνει Παγκόσμιος πόλεμος ή πυρηνικός όλεθρος! Μετά από αυτό, οι υπεύθυνοι του αεροδρομίου είπαν ότι όντως υπάρχουν σύραγγες κάτω από το αεροδρόμιο, αλλά ήταν μέρος ενός σιδηροδρομικού σύστηματος του αεροδρομίου που τελικά εγκαταλείφθηκε και δεν έγινε ποτέ.

Υπάρχουν μερικές ανατριχιαστικές τοιχογραφίες που μπορεί να δείχνουν ότι η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα επικρατήσει!

Ένα από τα πιο εντυπωσιακό πράγματα στο αεροδρόμιο του Ντένβερ είναι οι τοιχογραφίες που κοσμούν τους τοίχους στο Επίπεδο 5 του Σταθμού Jeppesen. Πολλοί πιστεύουν ότι οι τοιχογραφίες, ζωγραφισμένες από τον καλλιτέχνη Leo Tanguma, διηγούνται την ιστορία της καταστροφής του κόσμου όπως τον ξέρουμε και την νέα παγκόσμια τάξη να αναλαμβάνει τα ηνία .

Όπως αυτή με έναν ναζί!

Και ένα απόσπασμα που έγραψαν για ένα παιδάκι που πέθανε στο Άουσβιτς!

Το διαβολικό άγαλμα της Mustang έξω από το αεροδρόμιο που σκότωσε τον γλύπτη του, ενώ το έφτιαχνε.

Κάτι πραγματικά ανατριχιαστικό είναι το μπλε άγαλμα ενός αλόγου έξω από το ίδιο το αεροδρόμιο. Ο τίτλος του είναι Mustang, αλλά το παρατσούκλι που του έχουν δώσει οι συνωμοσιολόγοι είναι" Blucifer”! Είναι περίπου 10 μέτρα ψηλό και ζυγίζει πάνω από 4 τόνους. Τα μάτια του λάμπουν όλες τις ώρες της ημέρας και της νύχτας, προκαλώντας κάποιους να εικάζουν ότι το άγαλμα έχει ως στόχο να εκπροσωπεί τον τέταρτο Καβαλάρης της Αποκάλυψης. Να θυμίσουμε ότι ο τέταρτος Καβαλάρης αντιπροσωπεύει τον Θάνατο .

Ο καλλιτέχνης του αγάλματος , Luis Jiménez σκοτώθηκε από το ίδιο το άγαλμα. Το 2006, λίγο πριν το ολοκληρώσεί, ένα κομμάτι από το άγαλμα έπεσε πάνω του και τον σκότωσε.

Αλλά τι να πιστέψουμε ;

Ένα επιχείρημα ενάντια στις θεωρίες συνωμοσίας είναι ότι αν πραγματικά ίσχυαν όλα αυτά για το αεροδρόμιο του Ντένβερ, τότε γιατί θα υπήρχαν τόσα πολλά και κραυγαλέα σημάδια που στην ουσία να.. καρφώνονται;

Μάλιστα και για να το κλείσουμε επικά, πιστεύεται ότι στα θεμέλια του αεροδρομίου βρίσκεται μια κάψουλα με χρονοδιακόπτη που θα ανοίξει το 2094 και θα αποκαλύψει όλα τα μυστικά!

Οπότε απλά περιμένουμε….