Διαρρήκτης έκλεβε... τρόφιμα!

Gazzetta team
Διαρρήκτης έκλεβε... τρόφιμα!
Συνελήφθη επ' αυτοφόρω, ενώ είχε εισβάλει σε άλλες πέντε επιχειρήσεις!

Το πρόβλημα της... διατροφής και της ένδυσής του προσπαθούσε να λύσει ένας διαρρήκτης που, τις τελευταίες ημέρες, έκλεβε κυρίως τρόφιμα αλλά και ρούχα και χρήματα από τα καταστήματα και τα σπίτια που «χτυπούσε» στην πόλη της Ρόδου! Μέχρι στιγμής, εξιχνιάστηκαν επτά διαρρήξεις, αλλά ερευνάται αν διέπραξε και άλλες.

Ο 37χρονος Έλληνας συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφαλείας τη στιγμή που επιχειρούσε να διαρρήξει ένα εστιατόριο, αλλά από το modus operandi που ακολουθούσε προέκυψε ότι είχε εισβάλει σε άλλες πέντε επιχειρήσεις και δυο σπίτια από την περασμένη Κυριακή. Στην κατοχή του κατασχέθηκαν η μοτοσικλέτα που χρησιμοποιούσε και μέρος από τα κλεμμένα χρήματα και παραπέμφθηκε στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου κατηγορούμενος για κλοπές.

*** Σε δύο σπίτια στα χωριά Καλόβατος και Νεοχώρι της Άρτας επιχείρησαν να τρυπώσουν την περασμένη τρίτη τρεις διαρρήκτες, αλλά δεν τα κατάφεραν και έφυγαν άπρακτοι. Οι αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., στους οποίους είχε δοθεί ο αριθμός κυκλοφορίας του αυτοκινήτου με το οποίο διέφυγαν, το εντόπισαν το βράδυ της Τετάρτης, το κατάσχεσαν και συνέλαβαν τον 27χρονο Έλληνα οδηγό που οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Άρτας κατηγορούμενος για απόπειρες κλοπών. Οι δυο συνεργοί του παραμένουν άγνωστοι και αναζητούνται!

Πηγή: protothema.gr