Η σειρά Voltron επιστρέφει

Gazzetta team
Η σειρά Voltron επιστρέφει
Οι Netflix και DreamWorks Animation αποκάλυψαν το πρώτο trailer της επερχόμενης σειράς κινουμένων σχεδίων Voltron: Legendary Defender.

Οι δύο εταιρείες ενώνουν τις δυνάμεις τους για να επαναφέρουν στο προσκήνιο μια από τις πιο δημοφιλείς σειρές κινουμένων σχεδίων όλων των εποχών, με τους Joaquim Dos Santos (The Legend of Korra, Avatar: The Last Airbender) και Lauren Montgomery (The Legend of Korra) να εκτελούν χρέη executive και co-executive producer αντίστοιχα.

Όσον αφορά στην πλοκή: «Πέντε ανυποψίαστοι έφηβοι, μεταφέρονται από τη Γη στη μέση ενός εκτεταμένου διαγαλαξιακού πολέμου, για να γίνουν πιλότοι πέντε ρομποτικών λιονταριών που θα ριχτούν στη μάχη για την προστασία του σύμπαντος. Μόνο μέσα από την αληθινή δύναμη της ομαδικής εργασίας μπορούν να σχηματίσουν τον ισχυρό πολεμιστή γνωστό ως Voltron: Legendary Defender».

Η αρχική σειρά Voltron, που βασίζεται στα ιαπωνικά anime Beast King GoLion και Kikou Kantai Dairugger XV, προβλήθηκε στην αμερικανική τηλεόραση από το 1984 – 1985 σημειώνοντας τεράστια επιτυχία. Το Σεπτέμβριο του 1986 προβλήθηκε η τηλεοπτική ταινία (CG) Voltron: Fleet of Doom, ενώ αρκετά χρόνια αργότερα, και συγκεκριμένα το 1998 εμφανίστηκε η μίνι-σειρά (26 επεισοδίων) Voltron: The Third Dimension. Το 2011, έγινε μια ακόμη προσπάθεια για reboot της σειράς με το Voltron Force (στο Nickelodeon), η οποία διήρκεσε μόλις 26 επεισόδια.

Η πρεμιέρα του Voltron: Legendary Defender αναμένεται στις 10 Ιουνίου. Μέχρι τότε…