O Ομπάμα έβγαλε τη βέρα του πριν χαιρετήσει Αργεντινούς (vid)

Gazzetta team
O Ομπάμα έβγαλε τη βέρα του πριν χαιρετήσει Αργεντινούς (vid)
Σε μια μάλλον... άτυχη στιγμή «συνέλαβαν» οι κάμερες τον Αμερικανό πρόεδρο Μπαράκ Ομπάμα, κατά τη διάρκεια επίσκεψής του σε εργοστάσιο ηλεκτρικής ενέργειας, σε προάστιο του Μπουένος Άιρες.

Κι όμως, ο κ. Ομπάμα απαθανατίστηκε να βγάζει τη βέρα του, προτού απλώσει το χέρι του για να χαιρετίσει κάποιους νεαρούς Αργεντινούς, οι οποίοι είχαν συγκεντρωθεί για να τον δουν.

Στο παρακάτω βίντεο ο πρόεδρος των ΗΠΑ απεικονίζεται να βγάζει με γρήγορες κινήσεις τη βέρα από το δάχτυλό του και στη συνέχεια να την κρύβει μέσα στην τσέπη του παντελονιού του.
Όπως σχολιάζουν διεθνή ΜΜΕ, ο κ. Ομπάμα προχώρησε πιθανότητα σε αυτή την κίνηση έπειτα από παρότρυνση ενός εκ των φρουρών του.

Δυστυχώς, όμως, για τον κ. Ομπάμα, η κίνηση αυτή προκάλεσε έντονες αντιδράσεις στην Αργεντινή, ενώ πολλά ΜΜΕ έσπευσαν να τονίσουν ότι η απόφαση να κρύψει τη βέρα του, δείχνει τι πραγματικά πιστεύει ο Αμερικανός πρόεδρος για τους Αργεντινούς.

«Ο Ομπάμα έκρυψε τη βέρα στο παντελόνι του για να μην την κλέψουν. Τόσο πολύ μας εμπιστεύεται», ήταν ένα από τα πολλά σχόλια που «ανέβηκαν» στο Twitter για τον Αμερικανό πρόεδρο και τη βέρα του.

«Νομίζει ότι είναι όλοι τους κλέφτες», ήταν ένα άλλο χαρακτηριστικό «τιτίβισμα».

Αξίζει να σημειωθεί ότι η επίσκεψη Ομπάμα στην Αργεντινή την περασμένη εβδομάδα ήταν η πρώτη επίσκεψη Αμερικανού προέδρου στην χώρα μέσα σε δύο δεκαετίες!

Πηγή: protothema.gr