Αδέλφια διακινούσαν ηρωίνη στη Ρόδο

Gazzetta team
Αδέλφια διακινούσαν ηρωίνη στη Ρόδο
Στο στόχαστρο των αστυνομικών της Δίωξης Ναρκωτικών είχε μπει ένας 34χρονος που υπήρχαν πληροφορίες ότι εμπλέκεται σε υπόθεση διακίνησης ναρκωτικών και του έστησαν μπλόκο στην πόλη της Ρόδου. Όσα βρέθηκαν στην κατοχή του δικαιολόγησαν την σύλληψή του.

Αλλά και στην έρευνα που ακολούθησε στο σπίτι όπου κατοικεί μαζί με τον 31χρονο αδελφό του, βρέθηκαν έξι συσκευασίες με ηρωίνη βάρους 32 γραμμαρίων και μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης. Τα δυο αδέλφια συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου που τους απήγγειλε κατηγορία κακουργηματικού χαρακτήρα για κατοχή ναρκωτικών ουσιών με σκοπό τη διακίνηση, ενώ κατασχέθηκαν και 410 ευρώ που βρέθηκαν στο σπίτι τους ως προερχόμενα από την πώληση ηρωίνης.

*** Πέταξαν στο έδαφος μία συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 42 γραμμαρίων οι δυο άνδρες ηλικίας 36 και 27 χρόνων και η 31χρονη γυναίκα που επέβαιναν σε ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο, όταν είδαν αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε. να τους κάνουν σήμα να σταματήσουν για έλεγχο στην Νέα Ηρακλείτσα της Καβάλας.

Η κίνησή τους έγινε αντιληπτή και συνελήφθησαν, ενώ στο όχημα βρέθηκε άλλη μία συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 1,5 γραμμαρίου. Η εισαγγελέας Πρωτοδικών Καβάλας άσκησε στους τρεις Έλληνες δίωξη για κατοχή ναρκωτικών.

Πηγή: protothema.gr