Ανοίγεται σε θεματικά πάρκα η Nintendo

Gazzetta team
Ανοίγεται σε θεματικά πάρκα η Nintendo
Πέρυσι τον Μάιο, η Nintendo ανακοίνωσε τη συνεργασία με τη Universal προκειμένου να φέρει δημοφιλής της χαρακτήρες (γιατί όχι και κόσμους;) στα θεματικά πάρκα της δεύτερης.

Σύμφωνα με νέες πληροφορίες, ο τρόπος με τον οποίο θα γίνει αυτό δεν θα διαφέρει ιδιαίτερα σε σχέση με την συνεργασία που έχει με τον Harry Potter, καθώς στα πάρκα της υπάρχει ήδη η περιοχή Wizardry World of Harry Potter.

Πιο συγκεκριμένα, η επένδυση της Nintendo, σύμφωνα με μια αναφορά της ιστοσελίδας Sankei News, αναμένεται να κινείται στο ύψος των 40 δις γιεν, δηλαδή περίπου 351 εκ. δολάρια, προκειμένου να έχει τη δική της περιοχή στο πάρκο που θα εγκαινιαστεί το 2020 στην Ιαπωνία. Παρακάτω μπορείτε να δείτε και μια σχετική εικόνα όπου σε κόκκινο χρώμα βλέπετε την έκταση του “Mario World” όπως ανεπίσημα λέγεται προς το παρόν η θεματική περιοχή της Nintendo.

Δυστυχώς ακόμα δεν έχουν ανακοινωθεί επίσημα πολλά πράγματα, όπως τα παιχνίδια που θα έχουν οι συγκεκριμένες περιοχές, ή ποιοι χαρακτήρες θα πρωταγωνιστούν, όμως είναι σίγουρο ότι αν τελικά κλείσει η συμφωνία, η οποία αναμένεται να οριστικοποιηθεί σε λίγο καιρό, θα γνωρίζουμε περισσότερα.

Πηγή: enternity.gr