Ο γνωστός... ουφολόγος Νότης σε νέο ρατσιστικό παραλήρημα (vid)

Gazzetta team
Ο γνωστός... ουφολόγος Νότης σε νέο ρατσιστικό παραλήρημα (vid)
Ο Νότης Σφακιανάκη δεν σταματά ποτέ να δίνει την μία προβοκατόρικη συνέντευξη πίσω από την άλλη... Για ακόμα μια φορά μίλησε με σκληρή και ντροπιαστική γλώσσα για τους πρόσφυγες.

Συνέντευξη στην εκπομπή «Τετ-α-Τετ» στο κυπριακό κανάλι ΡΙΚ, παραχώρησε ο Σφακιανάκης, όπου μίλησε για στημένο κόλπο, για ορδές «ριψάσπιδων» που εγκατέλειψαν τη χώρα τους εν μέσω εμφυλίου και «βιάζουν την Ελλάδα».

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Νότης εκφράζει ελεύθερα τις εκκρηκτικές απόψεις του για τους πρόσφυγες. Ποιος μπορεί να ξεχάσει πως είχε αναλάβει την πρωτοβουλία πριν λίγο καιρό να κινητοποιήσει τους πολίτες της Κω, προτρέποντάς τους να κοινοποιήσουν εγγράφως προς τις Αρχές την απαίτηση, να λυθεί άμεσα το πρόβλημα.

Στη συνέντευξη στο Ρικ ο γνωστός τραγουδιστής διατυπώνει με έντονο τρόπο τη γνώμη του:



«Ήμουν κι εγώ μετανάστης και η μητέρα μου. Εγώ με τους μετανάστες δεν έχω κανένα πρόβλημα, έχουν μεταναστεύσει πολλοί από την οικογένειά μου σε άλλες χώρες. Δεν ήταν λαθρομετανάστες, ήταν μετανάστες, είχαν πάρει άδεια από τη χώρα στην οποία πήγαιναν, όπως η μητέρα μου κι εγώ. Εδώ το κόλπο είναι στημένο, έρχονται ορδές και βιάζουν την πατρίδα μας».

«Ναι, αλλά είναι πρόσφυγες» του απαντά ο δημοσιογράφος, προσπαθώντας να «μαζέψει» μάταια τη συζήτηση, με τον γνωστό τραγουδιστή να συνεχίζει ακάθεκτος: «Δεν είναι πρόσφυγες, είναι ριψάσπιδες. Δεν τους επετέθη καμία άλλη χώρα, ξένος λαός. Έφυγαν από την πατρίδα τους γιατί έχουν εμφύλιο πόλεμο. Και μην ξεχνάς, αυτό το έζησα όλο το καλοκαίρι στην Κω, ότι έρχονται με πορτοφόλια γεμάτα 500άρικα. Είναι απίστευτο, αυτό που είδα. Τι θα πει τα μωρά; Όταν η μάνα τους έρχεται με ένα πορτοφόλι γεμάτο 500άρικα; Δεν με ενδιαφέρει και δεν θέλω και δεν με ενδιαφέρει να καταλάβω, τη γνώμη των άλλων, η οποία είναι λανθασμένη».