«Ο χρόνος» έφτασε για τον Ηλία Μαρούδα! (vid)

Gazzetta team
«Ο χρόνος» έφτασε για τον Ηλία Μαρούδα! (vid)
Την πρώτη του ολοκληρωμένη δουλειά ετοιμάζεται να παρουσιάσει σε λίγο καιρό ο ανερχόμενος ταλαντούχος καλλιτέχνης, Ηλίας Μαρούδας, με το single του «Ο χρόνος» να έχει ήδη κυκλοφορήσει!

Έτοιμος να μπει για τα... καλά στην εγχώρια μουσική σκηνή, μοιάζει ο Ηλίας Μαρούδας. Ο ταλαντούχος τραγουδιστής, ετοιμάζεται να βγάλει το πρώτο προσωπικό του album και ήδη κυκλοφόρησε το πρώτο του single με τίτλο «Ο χρόνος».

Το πρώτο προσωπικό τραγούδι του Μαρούδα είναι γεγονός και σε λίγο καιρό θα κυκλοφορήσει και το πρώτο του ολοκληρωμένο album. Στο τραγούδι «Ο χρόνος», την μουσική έχει γράψει ο γνωστός συνθέτης Νικήτας Βοστάνης, ενώ οι στίχοι είναι του Κώστα Μπαλαχούτη.

Ο ίδιος ο τραγουδιστής, παρουσίασε το πρώτο του τραγούδι το βράδυ της Τετάρτης, μέσω της προσωπικής του σελίδας στο facebook, γράφοντας: «Ο χρόνος.... Έφτασε!!! Το πρώτο μου προσωπικό τραγούδι είναι εδώ σε στίχους του Κώστα Μπαλαχούτη και σε μουσική του Νικήτα Βοστάνη!! Ένα μεγάλο ευχαριστώ και στους δύο για την εμπιστοσύνη τους όπως ευχαριστώ όλους τους μουσικούς που εργάστηκαν για το τραγούδι αυτό!»

Ο χρόνος.... Έφτασε!!! Το πρώτο μου προσωπικό τραγούδι είναι εδώ σε στίχους του Κώστα Μπαλαχούτη και σε μουσική του Νική...

Δημοσιεύτηκε από Ilias Maroudas στις Τετάρτη, 9 Μαρτίου 2016