Γεροβασίλη: Καλά που υπάρχει ο Κουμουτσάκος και μαθαίνουμε τις αποφάσεις των Συνόδων
Με δηκτικό τρόπο απάντησε η κυβερνητική εκπρόσωπος Όλγα Γεροβασίλη στον εκπρόσωπο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας Γιώργο Κουμουτσάκο, ο οποίος ζήτησε από το Μέγαρο Μαξίμου να διαψεύσει αναφορές του προέδρου του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Ντόναλντ Τουσκ περί απόφασης των «28» για κλείσιμο των συνόρων.
«Καλά που υπάρχει και ο Γ. Κουμουτσάκος και μαθαίνουμε ποιες είναι οι αποφάσεις των Συμβουλίων Κορυφής», σχολίασε μέσω του twitter η κ. Γεροβασίλη,
Παράλληλα προέτρεψε τον κ. Κουμουτσάκο να διαβάσει τα συμπεράσματα της Συνόδου τα οποία είναι αναρτημένα στο Διαδίκτυο «που τόσο συχνά χρησιμοποιεί, αντί να χρησιμοποιεί το twitter, κάθε φορά που θέλει να πάει κόντρα στις εθνικές θέσεις. Θα διαψευστεί για άλλη μία φορά».
Κατέληξε δε αναφέροντας ότι «αν δυσκολεύεται στην κατανόηση της κοινής δήλωσης πολύ ευχαρίστως να ζητήσει διευκρίνιση. Μην σπαταλά τον χρόνο του με γρίφους».
Πηγή: protothema.gr
ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΗ:
- Η εισφορά στα διυλιστήρια, τα σχέδια όσων έφυγαν από την Ελπίδα και η πόρτα Τσίπρα στους παλιούς
- Οι ανακοινώσεις για την ενέργεια, η σύνθετη περίπτωση της αμόλυβδης και οι τρεις που μπαίνουν στην ΕΛΑΣ
- Καρυστιανού για Άδωνι Γεωργιάδη: «Πουλούσε νανογιλέκα τα οποία έλεγε ότι θεραπεύουν ασθένειες - Το πίστευε ή κορόιδευε τον κόσμο;»