Γεροβασίλη: Καλά που υπάρχει ο Κουμουτσάκος και μαθαίνουμε τις αποφάσεις των Συνόδων

Gazzetta team
Γεροβασίλη: Καλά που υπάρχει ο Κουμουτσάκος και μαθαίνουμε τις αποφάσεις των Συνόδων
«Αν δυσκολεύεται στην κατανόηση της κοινής δήλωσης πολύ ευχαρίστως να ζητήσει διευκρίνιση. Μην σπαταλά τον χρόνο του με γρίφους» τόνισε η κυβερνητική εκπρόσωπος

Με δηκτικό τρόπο απάντησε η κυβερνητική εκπρόσωπος Όλγα Γεροβασίλη στον εκπρόσωπο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας Γιώργο Κουμουτσάκο, ο οποίος ζήτησε από το Μέγαρο Μαξίμου να διαψεύσει αναφορές του προέδρου του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Ντόναλντ Τουσκ περί απόφασης των «28» για κλείσιμο των συνόρων.

«Καλά που υπάρχει και ο Γ. Κουμουτσάκος και μαθαίνουμε ποιες είναι οι αποφάσεις των Συμβουλίων Κορυφής», σχολίασε μέσω του twitter η κ. Γεροβασίλη,

Παράλληλα προέτρεψε τον κ. Κουμουτσάκο να διαβάσει τα συμπεράσματα της Συνόδου τα οποία είναι αναρτημένα στο Διαδίκτυο «που τόσο συχνά χρησιμοποιεί, αντί να χρησιμοποιεί το twitter, κάθε φορά που θέλει να πάει κόντρα στις εθνικές θέσεις. Θα διαψευστεί για άλλη μία φορά».

Κατέληξε δε αναφέροντας ότι «αν δυσκολεύεται στην κατανόηση της κοινής δήλωσης πολύ ευχαρίστως να ζητήσει διευκρίνιση. Μην σπαταλά τον χρόνο του με γρίφους».

Πηγή: protothema.gr