Μια... Σχεδία παίζει μπάσκετ!

Gazzetta team
Μια... Σχεδία παίζει μπάσκετ!
Τη Δευτέρα 21 Μαρτίου 2016 στις 18:00 στο Κλειστό Γυμναστήριο Νέας Σμύρνης (Αρτάκης), οι αθλήτριες του γυναικείου μπάσκετ και οι αθλητικοί συντάκτες ενώνουν τις δυνάμεις τους για την ενίσχυση του μοναδικού Ελληνικού περιοδικού δρόμου. Παίζουν μπάσκετ για την «Σχεδία».

Ο αγώνας ανάμεσα στην ομάδα των αθλητριών του γυναικείου μπάσκετ από τις Εθνικές κατηγορίες της Α1 & Α2 και των αθλητικών συντακτών τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Νέας Σμύρνης.

Η είσοδος θα είναι ελεύθερη για το κοινό. Αντί εισιτηρίου όποιος το επιθυμεί να προσφέρει στους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη, μπορεί να αγοράσει το περιοδικό δρόμου «Σχεδία» από τους πωλητές που θα βρίσκονται στην είσοδο ή να προσφέρει τρόφιμα και φαρμακευτικό υλικό για την «Σχεδία» και το κοινωνικό παντοπωλείο του Δήμου Νέας Σμύρνης που θα συγκεντρώνουμε στην είσοδο του Κλειστού.

Ευχαριστούμε τον Δήμο Νέας Σμύρνης για την συμμετοχή του και την βοήθεια του στην όλη προσπάθεια, καθώς και την Royalsport για την χορηγία των εμφανίσεων της ομάδας των αθλητικών συντακτών, όπως επίσης και τον χώρο εστίασης"Το Πλατειάκι μας" (Θεοκλήτου Β4, Νέος Κόσμος) όπου θα φιλοξενήσει μετά την αναμέτρηση του συντάκτες και τις αθλήτριες.