Πέθανε η «βραχνή φωνή» του ραδιοφώνου, Χάρης Μπότσαρης

Gazzetta team
Πέθανε η «βραχνή φωνή» του ραδιοφώνου, Χάρης Μπότσαρης
Πέθανε τα ξημερώματα της Παρασκευής ο γνωστός δημοσιογράφος Χάρης Μπότσαρης, ύστερα από νοσηλεία του στο νοσοκομείο μετά από πόνους στο κεφάλι, που όπως αποδείχθηκε οφειλόταν σε ανεύρυσμα.

Το 2013 είχε νοσηλευτεί ξανά σε κρίσιμη κατάσταση στον Ευαγγελισμό ύστερα από σοβαρό εγκεφαλικό επεισόδιο, όμως αυτή τη φορά τόσο οι φίλοι όσο και η σύντροφός του, Μαρία, ήταν ιδιαίτερα αισιόδοξοι για την πορεία της υγείας του. «Ο Χάρης είναι ξανά στο νοσοκομείο αλλά όλα δείχνουν ότι πάει καλά και θα βγει σύντομα… Την αγάπη του σε όλους», είχε γράψει δύο ημέρες πριν η σύντροφός του στον προσωπικό λογαριασμό του Χάρη στο Facebook. Η ανακοίνωση του θανάτου του ήρθε ακριβώς με τον ίδιο τρόπο:

«Στις 02:15 με πήρε ο γιατρός του νοσοκομείου που ο Χάρης νοσηλεύεται… Ο Χάρης μας κατέληξε. Καλό Ταξίδι ΑΓΑΠΗΜΕΝΕ ΜΟΥ».

Έχοντας διατελέσει διευθυντής του ραδιοφώνου του ΣΚΑΪ, υπήρξε μία από τις σημαντικότερες προσωπικότητες της ελληνικής δημοσιογραφίας. Τα τελευταία χρόνια υπήρξε στενός συνεργάτης του Σπύρου Καρατζαφέρη. Ωστόσο, όλοι τον θυμούνται ως τη «βραχνή, ανδρική φωνή του ραδιοφώνου» με τον καυστικό λόγο και την εξυπνάδα που δύσκολα συναντάς.

Οι ραδιοφωνικές του εκπομπές «Τρίτη Όψη» και «Μέσες Άκρες», γνώρισαν τεράστια επιτυχία, με τον ίδιο να επιμένει σε θέματα που αφορούσαν στο background και τις ίντριγκες της πολιτικής σκηνής και την τρομοκρατία.

Καλό ταξίδι Χάρη.

Πηγή: koolnews.gr