H σειρά anime Perfect Bones στο Netflix

Gazzetta team
H σειρά anime Perfect Bones στο Netflix
Η επερχόμενη σειρά anime του Netflix, το Perfect Bones, θα είναι η πρώτη παραγωγή της δημοφιλούς υπηρεσίας streaming που θα κάνει ντεμπούτο σε 190 χώρες ταυτόχρονα, όπως επιβεβαίωσε η εταιρεία.

Η σειρά 12 επεισοδίων αποτελεί παραγωγή του anime studio Production I.G, ενώ την σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο Kazuto Nakazawa, ο οποίος ήταν υπεύθυνος για την animated sequence του Kill Bill: Vol. 1.

Το Perfect Bones τοποθετείται σε ένα μέλλον στο οποίο οι επιστήμονες πειραματίζονται πάνω σε παιδιά για να δημιουργήσουν υπεράνθρωπα όντα, μέχρι που γίνεται ένα μοιραίο λάθος.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Production I.G μόνο τυχαία δεν είναι, καθώς υπογράφει υπερπαραγωγές όπως είναι μεταξύ άλλων οι δύο σεζόν της τηλεοπτικής μεταφοράς του Ghost in the Shell, η ταινία The End of Evangelion από τη σειρά Neon Genesis Evangelion και η πιο πρόσφατη τηλεοπτική σειρά Attack on Titan.

Το Netflix δεν έχει επιβεβαιώσει ημερομηνία για την πρεμιέρα του Perfect Bones, ενώ δεν υπάρχει επίσης σχετικό artwork. Κάτι τέτοιο σημαίνει ότι η παραγωγή μάλλον βρίσκεται ακόμα σε πολύ αρχικά στάδια και έτσι παραμένει ασαφές αν θα το δούμε «αέρα» πριν από το τέλος του 2016.

Πηγή: enternity.gr