«Ντου» στον... αέρα στην ΕΡΤ! (vid)

Gazzetta team
«Ντου» στον... αέρα στην ΕΡΤ! (vid)
Την στιγμή που η Λιάνα Κανέλλη και ο Πάνος Χαρίτος βρισκόταν στο στούντιο της ΕΡΤ, μέλη της ομάδας «Ρουβίκωνας» μπήκαν στο πλατό με συνέπεια να διακοπεί για λίγη ώρα το δελτίο ειδήσεων. Τραυματίας ένας κάμεραμαν!

Ένταση στην ΕΡΤ και συγκεκριμένα την στιγμή που στο στούντιο βρισκόταν η Λιάνα Κανέλλη και συνομιλούσε με τον Πάνο Χαρίτο στο πλαίσιο των εορτασμών για την συμπλήρωση των 50 χρόνων από την ίδρυση της Ελληνικής Ραδιοφωνίας Τηλεόρασης (ήταν η πρώτη γυναίκα παρουσιάστρια ειδήσεων στην ΕΡΤ). Μέλη της ομάδας «Ρουβίκωνας» μπήκαν με... ντου μέσα στο στούντιο τραυματίζοντας έναν καμεραμάν σύμφωνα με τα όσα ανέφερε ο Πάνος Χαρίτος και θέλησαν να διαβάσουν μια ανακοίνωση στον αέρα. Το αίτημά τους δεν έγινε δεκτό, το σήμα έπεσε και μπήκαν διαφημίσεις, ενώ μετά από λίγα λεπτά η Λιάνα Κανέλλη εξέφρασε την απογοήτευσή της για το συγκεκριμένο επεισόδιο, λέγοντας μεταξύ άλλων πως «δυστυχώς, αυτό δεν είναι το χειρότερο που μου έχει συμβεί σε τηλεοπτικό στούντιο», αναφερόμενη φυσικά στο επεισόδιο με τον Ηλία Κασιδιάρη και την επίθεση που είχε δεχθεί.

Προσαγωγές μετά το ντου

Μετά το... ντου στο πλατό η αστυνομία προχώρησε σε προσαγωγές 22 μελών του «Ρουβίκωνα». Οι προσαχθέντες οδηγήθηκαν στην Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής.

Η ΕΣΗΕΑ για την εισβολή

Ανακοίνωση για την εισβολή στο πλατό της ΕΡΤ εξέδωσε η ΕΣΗΕΑ αναφέροντας τα εξής: «Με αφορμή την αποψινή παρέμβαση ομάδας αντιεξουσιαστών, που διέκοψε το δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ, ημέρα εορτασμού των 50 χρόνων της Ελληνικής Τηλεόρασης, η ΕΣΗΕΑ επισημαίνει ότι:

Η Δημόσια Ραδιοτηλεόραση δεν έχει ιδιοκτήτες, ανήκει στον ελληνικό λαό. Η ενημέρωση δεν χρειάζεται προστάτες. Την ενημέρωση προασπίζουν οι δημοσιογράφοι και οι εργαζόμενοι στα ΜΜΕ».