Γιατί ρε εξυπνάκια Νεοέλληνα;

Γιατί ρε εξυπνάκια Νεοέλληνα;
Ο Δημοσθένης Γεωργακόπουλος δηλώνει αηδιασμένος με τον «κανιβαλισμό», που επιδεικνύουν για μία ακόμη φορά οι Έλληνες πάνω από το πληκτρολόγιο, με αφορμή το θάνατο του Παντελή Παντελίδη.

Μέχρι χθες δεν ήσασταν αυτοί που τον «κράζατε»; Μέχρι χθες δεν ήσασταν αυτοί, που κάνατε ότι... δεν τον ξέρατε; Για όλους εσάς, λέω, τους... δήθεν. Στο άκουσμα «Παντελίδης» μόνο... σπυριά που δε βγάζατε. Τι άλλαξε και όλοι (με κάθε υποκριτικό τρόπο) έχετε κάνει τουλάχιστον ένα post στα social media, μετά τον τραγικό θάνατό του; Η απάντηση, φυσικά, είναι πως «έχασε τη ζωή του ένας νέος άνθρωπος, ηλικίας μόλις 32 ετών». Έτσι είναι. Έτσι λέτε κι εσείς στους «φίλους» σας. Έτσι θέλετε να δείχνετε. Αλλά είστε ψεύτες, είστε υποκριτές. Γιατί «συγκλονιστήκατε» (επίτηδες το βάζω σε εισαγωγικά) με το θάνατο του 32χρονου Παντελή και δεν κάνετε το ίδιο μετά το θάνατο σε τροχαίο του κάθε Γιώργου, Γιάννη ή Κώστα; Έχετε δει πόσα εικονοστάσια υπάρχουν σε κάθε δρόμο, σε κάθε εθνική οδό με φωτογραφίες νέων ανθρώπων; Αφού για εσάς ο Παντελίδης... δεν υπήρχε, ήταν ένας άγνωστος.

Γιατί, λοιπόν, κάνετε όλον αυτόν τον ντόρο; Γιατί ρε εξυπνάκια Νεοέλληνα σε έπιασε σήμερα ο... πόνος; Ο πόνος είναι αβάσταχτος ΜΟΝΟ για την οικογένειά και τους φίλους του. Για τους δικούς του ανθρώπους (ούτε καν για τους θαυμαστές του). Για όλους εσάς τους υπόλοιπους, είναι μόνο like στο Facebook. Ναι ρε, ΜΟΝΟ γι’ αυτό το κάνετε. Γιατί, για όσους ανεβάσατε σήμερα τραγούδια του ή γράψατε κάποιο σχόλιο, η ζωή συνεχίζεται. Το βράδυ θα γυρίσετε σπίτι σας ή θα πάτε βόλτα και το μόνο που θα κάνετε, ξέρετε ποιο είναι; Θα ανοίγετε το smartphone σας για να δείτε, αν πήρατε κάποιο like παραπάνω, μετά τη «συγκλονισμένη» ανάρτησή σας. Γι’ αυτή τη μάνα ή τον πατέρα, όμως, η ζωή σταμάτησε, μαζί με αυτή του παιδιού τους στις 8 το πρωί. Αφήστε τους, λοιπόν, να θρηνήσουν το παλικάρι τους. Αφήστε να αναπαυθεί η ψυχή ενός αδικοχαμένου ανθρώπου.

Υ.Γ. Κάνετε που κάνετε επίδειξη ΖΩΑΡΑΣ μέσα από τα social media 24 ώρες το 24ωρο, μην κάνετε και επίδειξη... καρδιάς. Αν θέλετε να περάσετε κάποιο μήνυμα σήμερα, μην ανεβάζετε τραγούδια του Παντελίδη. Απλά ανεβάστε το βίντεο της τροχαίας με το σλόγκαν «η ζώνη σώζει ζωές».

Υ.Γ. 2 Και για να μην αδικήσω τους θαυμαστές του, σίγουρα ο Παντελίδης θα εξακολουθεί να βρίσκεται ανάμεσά τους, μέσα από τα τραγούδια του.