Νέες ψύκτρες από την Cooler Master

Gazzetta team
Νέες ψύκτρες από την Cooler Master
Διαθέσιμες είναι πλέον οι νέες προτάσεις της Cooler Master για την ψύξη του επεξεργαστή σας. Ο λόγος για τις νέες ψύκτρες 212X και Hyper TX3i. Η δεύτερη υποστηρίζει τα περισσότερα σύγχρονα Intel sockets, όπως είναι τα LGA 1150/1151/1155/1156/775, ενώ η εγκατάσταση της γίνεται εύκολα με τα συνήθη push pins. Με μόλις 17 dBA (στις ελάχιστες περιστροφές) από τον 92mm PWM ανεμιστήρα, η Hyper TX3i υπόεσχεται υψλή απόδοση και αθόρυβη λειτουργία.

Αξιοσημείωτη είναι και η δυνατότητα εγκατάστασης δεύτερου 3 direct contact heat pipes σε μια βάση που έχει σχεδιαστεί για να ελαχιστοποιεί τα κενά επαφής με τον επεξεργαστή, για την βέλτιστη μεταφορά θερμότητας. Όσον αφορά στην Hyper 212X, πρόκειται για μια ψύκτρα με καθολική απήχηση και συμβατότητα. Ιδανική για να αναβαθμίσετε τόσο την θερμική απόδοση όσο και για να μειώσετε τον παραγόμενο θόρυβο του συστήματός σας, ενώ είναι συμβατή τόσο με επεξεργαστές Intel όσο και με AMD.

Όπως και η Hyper TX3i, υπόσχεται αθόρυβη λειτουργία 9-27.2 dBA χάριν στον BladeMaster 120 που εκκινεί μόλις στις 600 RPM με τη λειτουργία PWM.

Διαθέτει επίσης Continuous Direct Contact Heatpipes για μια ενιαία επιφάνεια επαφής με τον επεξεργαστή καθώς και σχεδιασμό X-Vent γύρω από κάθε heatpipe, ενώ οβελτιστοποιημένος σχεδιασμός του αλουμινένιου Fin Array με Tunnel Effect μεγιστοποιεί την κυκλοφορία του αέρα γύρω από τα heatpipes. Τέλος, οι Hyper 212X και Hyper TX3i είναι διαθέσιμες με προτεινόμενες τιμές λιανικής €39.90 και €25.90 αντίστοιχα.

Πηγή: enternity.gr