Γεννηματά: Τίποτα δεν μας σταματά

Gazzetta team
Γεννηματά: Τίποτα δεν μας σταματά
Η Ελλάδα έχει ανάγκη από μία ισχυρή δημοκρατική προοδευτική παράταξη, δηλώνει η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ,Φώφη Γεννηματά, διαχωρίζοντας τον εαυτό της από τις παρωχημένες ιδεοληψίες του ΣΥΡΙΖΑ και τις συντηρητικές πολιτικές της Ν.Δ.

Η πρωτοβουλία για την αναγέννηση της κεντροαριστεράς κερδίζει κάθε μέρα και περισσότερους υποστηρικτές, τονίζει η κ. Γεννηματά και προσθέτει ότι «νέοι άνθρωποι, επιστήμονες, Έλληνες από το εξωτερικό, στελέχη της αυτοδιοίκησης επιθυμούν να δουλέψουν για το νέο εγχείρημα».

Σε ανάρτησή της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ διευκρινίζει ότι αυτός ο χώρος «που περιλαμβάνει το ριζοσπαστικό κέντρο, τον δημοκρατικό σοσιαλισμό, τη σοσιαλδημοκρατία, είναι ένας χώρος ιδεών, προτάσεων, στελεχών με γνώση και εμπειρία, μεταρρυθμιστική παράδοση και είναι σήμερα χρήσιμος όσο ποτέ».

Σε άλλο σημείο της παρέμβασής της, καθιστά σαφές ότι «σε πείσμα όσων πιστεύουν ότι μπορούν να τον μετατρέψουν σε σανίδα σωτηρίας της αποτυχημένης κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ αλλά και των κρυφοδεξιών που προσπαθούν να του δώσουν το τελικό χτύπημα και να τον μετατρέψουν σε ουρά της ΝΔ, θα είναι ένας άλλος πόλος, ένας αυτόνομος πόλος ελπίδας πραγματικής».

Τίποτα δεν μας σταματά, προσθέτει και συνεχίζει: «Ούτε οι επιθέσεις στα γραφεία μας, σε ώρα μάλιστα που ήταν γεμάτα κόσμο, μέσα και έξω στο πεζοδρόμιο, ούτε οι πληρωμένοι κονδυλοφόροι που νομίζουν ότι θα πετύχουν αυτό που δεν κατάφερε η μολότοφ.»

Πηγή: naftemporiki.gr