Γαλλία: Η γάτα της Μαρίν Λεπέν απέκτησε... απογόνους

Gazzetta team
Γαλλία: Η γάτα της Μαρίν Λεπέν απέκτησε... απογόνους
Πώς το «νούμερο 2» του Εθνικού Μετώπου, Φλοριάν Φιλιπό, βοήθησε την επικεφαλής του ακροδεξιού κόμματος να ξεπεράσει το χαμό της αγαπημένης της «Άρτεμις»

Η οικογένεια της Μαρίν Λεπέν μεγάλωσε... Η γάτα της Μαρίν απέκτησε απογόνους κάνοντας τρισευτυχισμένη την επικεφαλής του ακροδεξιού "Εθνικού Μετώπου".

Μετά τον θάνατο της αγαπημένης της γάτας, Άρτεμις, που πριν από λίγους μήνες έπεσε θύμα του "Δία", του μολοσσού του πατέρα της, η θυγατέρα του Ζαν Μαρί Λεπέν δεν τα έβαψε "μαύρα".

Το "νούμερο 2" του ακροδεξιού κόμματος , Φλοριάν Φιλιπό, που έχει μεγάλη αδυναμία στα κατοικίδια και κυρίως στις γάτες την βοήθησε να ξεπεράσει το χαμό της Άρτεμις.

Ο Φιλιπό, που έχει κατά καιρούς μπει στο στόχαστρο αφότου ένα σκανδαλοθηρικό περιοδικό αποκάλυψε ότι είναι ομοφυλόφιλος, είχε πάντα την στήριξη της Λεπέν. Κι όταν η ίδια βρέθηκε σε δύσκολη θέση, έσπευσε να την βοηθήσει. Εξάλλου δεν χρειάστηκε να προσπαθήσει πολύ. Η αγάπη του για τις γάτες είναι γνωστή...

Το Νοέμβριο του 2014, Μαρίν Λεπέν, Φλοριάν Φιλιπό και Άρτεμις πόζαραν για μία αναμνηστική selfie: "Αυτός, αυτή και η γάτα"...



Πηγή: protothema.gr