Επιχείρηση «Καθαρή Πλάτη» (pics)

Gazzetta team
Επιχείρηση «Καθαρή Πλάτη» (pics)
Η ανεπιθύμητη τριχοφυΐα εξαφανίζεται χάρη στην τεχνολογία Laser Alexandrite.

Δεν είστε ο μόνος που σκέφτεστε την αποτρίχωση με laser. Υπάρχει μεγάλη αύξηση στο ποσοστό των ανδρών που θέλουν μια καθαρή επιδερμίδα και δεν φοβούνται να επισκεφτούν ένα ιατρικό κέντρο. Σύμφωνα με τις τελευταίες στατιστικές, το 40% των ανθρώπων που επιλέγουν αποτρίχωση laser είναι άνδρες. Αντί να ταλαιπωρείστε με ξυραφάκια, μηχανές αποτρίχωσης ή κερί, δοκιμάστε την τεχνολογία του laser Αλεξανδρίτη. Είτε επιθυμείτε να αφαιρέσετε τις ανεπιθύμητες τρίχες από την πλάτη σας είτε σε κάποιο άλλο σημείο όπως τα αυτιά ή τον αυχένα, στο ιατρικό κέντρο Medi Center θα σας εξυπηρετήσουμε με επαγγελματισμό και διακριτικότητα.

Το laser Αλεξανδρίτη είναι από τα καλύτερα, πιο σύγχρονα μηχανήματα, εγκεκριμένο από τον Αμερικανικό Οργανισμό Τροφίμων & Φαρμάκων (FDA), και είναι το πιο αποτελεσματικό μηχάνημα - ιδιαίτερα σε σύγκριση με το IPL- στην αγορά. Διαθέτει ένα σύστημα ψύξης το οποίο μειώνει αισθητά την παραμικρή αίσθηση ενόχλησης την ώρα της εφαρμογής και ο χρόνος της κάθε θεραπείας είναι σημαντικά μικρότερος από ότι με άλλα μηχανήματα. Η θεραπεία λειτουργεί με την επιλεκτική φωτοθερμόλυση: καίει τον θύλακα της τρίχας και αποτρέπει την αναγέννησή του. Καθώς οι τρίχες μεγαλώνουν η κάθε μια σε διαφορετικούς χρόνους, θα χρειαστείτε 6-8 θεραπείες για να απαλλαγείτε οριστικά, όμως θα αρχίσετε να βλέπετε μεγάλη διαφορά από την πρώτη κιόλας συνεδρία.

Γιατί να επιλέξετε Laser Alexandrite;

Είναι κατάλληλο για κάθε τύπο δέρματος

Είναι κατάλληλο για όλες τις περιοχές τόσο του σώματος όσο και του προσώπου

Είναι ιδανικό για τις ευαίσθητες επιδερμίδες

Δεν προκαλεί τραυματισμούς

Δεν δημιουργεί θυλακίτιδα

Δεν συνδέεται με πόνο

Έχει πιστοποιηθεί ως ασφαλής και αποτελεσματική διαδικασία από τον Αμερικανικό Οργανισμό Τροφίμων και Φαρμάκων (FDA)

Αντιμετωπίζει ριζικά και αποτελεσματικά την ανεπιθύμητη τριχοφυΐα

Είναι μια γρήγορη διαδικασία

Προσφέρει ριζική αποτρίχωση, σε αντίθεση με το IPL

Δεν έχει παρενέργειες, καθώς σε αντίθεση με το IPL η δέσμη φωτός είναι εστιασμένη στον θύλακα της τρίχας χωρίς να επηρεάζει τη γύρω επιδερμίδα

ΠΡΟΣΩΠΟ

Μπορεί απλά να σας ενοχλεί η έντονη τριχοφυΐα στα αυτιά, ή στο μεσοφρύδιο, την οποία αντιμετωπίζετε ως τώρα με τσιμπιδάκι ή κερί. Ίσως να επιθυμείτε να απαλλαγείτε από τα γένια στη βάση του λαιμού τα οποία με τη χρήση ξυραφιού ή αποτριχωτικής μηχανής αντί να μειώνονται βλέπετε πως γίνονται πιο άγρια, ενώ συχνά αντιμετωπίζετε ερεθισμούς και σπυράκια. Δεν υπάρχει πιο ασφαλής τρόπος αντιμετώπισης του προβλήματος από το laser, το οποίο έχει την δυνατότητα να εισχωρήσει ακόμα και στα πιο δύσκολα σημεία, για μια ασφαλή και μόνιμη αποτρίχωση.

ΠΛΑΤΗ

Είτε νιώθετε την πλάτη σας περισσότερο σαν «κουβέρτα», με συνέπεια να έχετε πρόβλημα έντονης εφίδρωσης, είτε πρόκειται για σκόρπιες αντιαισθητικές τρίχες στους ώμους, μην αφήνετε την ανεπιθύμητη τριχοφυΐα να σας ταλαιπωρεί: Με την προηγμένη μέθοδο laser Αλεξανδρίτη θα μπορέσετε με τον πιο διακριτικό και ασφαλή τρόπο να αποκτήσετε μια υγιή, καθαρή επιδερμίδα, σε μια περιοχή του σώματος που δεν είναι εύκολο να την αντιμετωπίσετε μόνος. Η αποτρίχωση θα αναδείξει την φυσική γράμμωση της περιοχής γρήγορα, ανώδυνα και αποτελεσματικά.

ΣΤΗΘΟΣ

Μια ευαίσθητη περιοχή για οποιαδήποτε μορφή αποτρίχωσης, και ιδιαίτερα επιρρεπής σε ερεθισμούς και μολύνσεις. Το ξύρισμα στο στήθος οδηγεί σε συχνούς τραυματισμούς, καθώς οι τρίχες συχνά γυρνούν προς τα μέσα δημιουργώντας θυλακίτιδα και η περιοχή ερεθίζεται με το συνεχές ξύρισμα. Επίσης η αποτρίχωση με κερί είναι όχι μόνο ιδιαίτερα επίπονη αλλά και μικρής διάρκειας. Το πλεονέκτημα του laser Αλεξανδρίτη είναι ότι ακόμα κι αν δεν επιθυμείτε ολική αποτρίχωση στο στήθος σας μπορείτε απλά να αραιώσετε την τριχοφυΐα όσο εσείς επιθυμείτε.

ΠΟΔΙΑ

Αθλητές κυρίως επιλέγουν την αποτρίχωση laser στα πόδια για καλύτερες επιδόσεις στην κολύμβηση, στην ποδηλασία και το τρέξιμο. Όταν παρατηρείται έντονο φαινόμενο τριχοφυΐας στους μηρούς ή στις γάμπες, η αποτρίχωση επίσης συντελεί και στην καλύτερη υγεία του σώματος και βέβαια αναδεικνύει την γράμμωση των μυών. Το ξυραφάκι ή το κερί έχουν δυσάρεστα και μικρής διάρκειας αποτελέσματα, αγριεύοντας την τρίχα και απαιτώντας συχνές επαναλήψεις.

ΧΕΡΙΑ

Τα άκρα καθορίζουν την εμφάνιση σε μεγάλο βαθμό. Η έντονη τριχοφυΐα στα χέρια δημιουργεί συχνά αντίσταση σε αθλήματα όπως η κολύμβηση, ενώ δεν συνδέεται πλέον με την αρρενωπότητα. Οι βραχίονες (μπράτσα) τα αντιβράχια (πήχεις) ως και τα δάχτυλα των χεριών μπορούν να αποκτήσουν καθαρό δέρμα σε λίγες μόνο συνεδρίες με το laser Αλεξανδρίτη.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.medi-center.gr

ή καλέστε στο 211 1088444.