Ένα γιγαντιαίο πέος στο χιόνι προβληματίζει το Γκέτεμποργκ (pics)

Gazzetta team
Ένα γιγαντιαίο πέος στο χιόνι προβληματίζει το Γκέτεμποργκ (pics)
Το έφτιαξε εργάτης που εκνευρίστηκε επειδή τον έβαλαν να σβήσει ένα μικρότερο και τώρα μπαίνει ζήτημα λαϊκής δημιουργίας.

Πονοκέφαλο έχει φέρει στην σουηδική πόλη του Γκέτεμποργκ ένα τεράστιο φαλλικό σύμβολο που δημιούργησε εργάτης, ο οποίος είχε κληθεί να σβήσει ένα μικρότερο που κάποιος είχε χαράξει στο χιόνι.

Ο εργάτης δήλωσε ότι ένιωσε ένοχος από την «πράξη βανδαλισμού» στην οποία προχώρησε όταν του ανατέθηκε να σβήσει τα ίχνη του πέους από το χιόνι, για αυτό αποφάσισε να φτιάξει ένα νέο τεράστιο χρησιμοποιώντας εκχιονιστικό μηχάνημα.

Το αρχικό μικρότερο πέος ήταν ζωγραφισμένο σε μια παγωμένη τάφρο στο Kungsparken (Πάρκο του Βασιλιά), αλλά οι καταγγελίες ανάγκασαν το δήμο να το σβήσει.

Έτσι ο εργαζόμενος με το όνομα Sava προχώρησε στην κατασκευή του μεγαλύτερου πέους και δηλώνει τώρα ότι "κανείς δεν μπορεί να προσβληθεί από αυτό το πέος. Γιατί κανείς δεν μπορεί να το δει από το έδαφος". Πραγματικό το δημιούργημα του είναι τόσο μεγάλο που μπορεί να γίνει αντιληπτό μόνο από ψηλά.

Στο πλευρό του εργάτη είναι και χρήστες των social media, όπως ο Andreas Holmgren, ο οποίος δηλώνει στην εφημερίδα Göteborgs-Posten, ότι πρόκειται για μια μορφή λαικής τέχνης.

«Όταν ένας καθιερωμένος καλλιτέχνης ζωγραφίζει ένα πέος μπαίνει σε γκαλερί. Αλλά αν ένας απλός πολίτης φτιάχνει να πέος στο χιόνι, τότε θεωρείται αισχρό και πρέπει να αφαιρεθεί», είπε.

Πηγή: lifo.gr