Πέντε καυτά «κουνελάκια» παίζουν με τα social media (pics)

Gazzetta team
Πέντε καυτά «κουνελάκια» παίζουν με τα social media (pics)
Είναι σέξι ούτως ή άλλως, αλλά φροντίζουν να προκαλούν ακόμη περισσότερο ανεβάζοντας αποκαλυπτικές και «καυτές» φωτογραφίες τους στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στα κοινωνικά δίκτυα... τρελαίνοντας τον ανδρικό πληθυσμό.

Πρόκειται για τα «κουνελάκια» του Playboy που φαίνεται πως ξέρουν να παίζουν καλά με το φακό, ακόμη και του κινητού τους!

Jessica Ashley

111

Το προφίλ της νεαρής Playmate έχει ως επί το πλείστον -πολύ- αποκαλυπτικές φωτογραφίες και σέξι πόζες. Ξέρει να παίζει με το φακό και φαίνεται κάνοντας συχνά «δώρα» στους σχεδόν ένα εκατομμύριο followers της στο Intagram. Η ίδια διαθέτει λογαριασμό και στο Facebook τον οποίο ανανεώνει συνεχώς με νέες φωτογραφίες και δημοσιεύσεις!

Roxanna Dunlop

212

Το 24χρονο μοντέλο από το Τορόντο εκτός από καθηλωτικά μάτια έχει και το αντίστοιχο κορμί και φροντίζει να το επιδεικνύει. Ωστόσο η όμορφη Roxanna ανεβάζει συνήθως πιο σεμνές φωτογραφίες με τα καινούρια της ρούχα ή τα διάφορα γεύματά της. Βέβαια οι fans της προτιμούν τις πιο προσωπικές.

Stephanie Branton

313

Miss Playboy Σεπτέμβριος 2014! Το ξανθό κουνελάκι ανεβάζει συνεχώς παιχνιδιάρικες φωτογραφίες, με πιο πρόσφατη αυτή που στολίζει το χριστουγεννιάτικο δέντρο, φορώντας τα απολύτως απαραίτητα! Το σέξι μοντέλο έχει μόλις 180.000 followers στο Instagram τους οποίους φιλοδοξεί να αυξήσει με τις προκλητικές φωτογραφίες της!

Dani Mathers

414

Η Playmate του 2015 με τους μισό εκατομμύριο followers στο Instagram αγαπά να ποζάρει με τα προκλητικά εσώρουχά της και να συγκεντρώνει χιλιάδες likes και σχόλια από τους θαυμαστές της. Εκτός από τις φωτογραφίες έχει ιδιαίτερη αδυναμία και στα βίντεο όπως φαίνεται από το προφίλ της.

Brittny Ward

515Η 25χρονη Brittny αγαπά τις selfies ακόμη κι αν δεν δείχνουν το πρόσωπό της, αλλά το σώμα της! Καυτά εσώρουχα και πόζες κατακλύζουν το προφίλ της, με τους θαυμαστές της να παραληρούν σε κάθε δημοσίευσή της. Η ίδια φαίνεται να το απολαμβάνει και δεν τους αφήνει ποτέ παραπονεμένους.

Πηγή: newsbeast.gr