Οι «εκλεκτοί» του Κυριάκου για τις θέσεις των αντιπροέδρων

Gazzetta team
Οι «εκλεκτοί» του Κυριάκου για τις θέσεις των αντιπροέδρων
Συνάντηση του νέου προέδρου της ΝΔ το βράδυ με τον Δημήτρη Αβραμόπουλο

Τον Επίτροπο Μετανάστευσης, Εσωτερικών Υποθέσεων και Ιθαγένειας της Ευρωπαϊκής Ένωσης Δημήτρη Αβραμόπουλο θα υποδεχθεί στις 8:30 απόψε το βράδυ ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης στο γραφείο του στη Βουλή. Βασικό θέμα της συνάντησης θα είναι η αντιμετώπιση της μετανάστευσης αλλά και οι εξελίξεις στο εσωτερικό της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Η συνάντηση κλείστηκε πρόσφατα κατά την τηλεφωνική επικοινωνία που είχε ο κ. Αβραμόπουλος με τον νέο πρόεδρο της ΝΔ για να τον συγχαρεί.

Αύριο κατά πάσα πιθανότητα θα ανακοινωθούν και οι νέοι αντιπρόεδροι του κόμματος. Πληροφορίες θέλουν τις θέσεις να αναλαμβάνουν οι Αδωνις Γεωργιάδης και Κωστής Χατζηδάκης ενώ μέσα στην εβδομάδα θα κλείσουν και οι θέσεις των τομεαρχών. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης επιθυμεί να κλείσει άμεσα όσες εκκρεμότητες υπάρχουν όσον αφορά τα εσωκομματικά,ενώ οι μεγάλες και ριζικές αλλαγές αναμένονται στο Συνέδριο που θα γίνει μέσα στην άνοιξη. Τις επόμενες μέρες αναμένεται, παράλληλα, να ανακοινωθεί και η πρόταση της ΝΔ για το ασφαλιστικό.

Πηγή: newsbeast.gr