Χρυσοβελώνη κατά Θεοδωράκη!

Gazzetta team
Χρυσοβελώνη κατά Θεοδωράκη!
«Είναι ειρωνεία να καταγγέλλει χωρίς ίχνος ντροπής το κομματικό κράτος ο υπηρέτης πολλών αφεντάδων».

Σκληρή απάντηση στα όσα είπε ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης για τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Τα Νέα» εξαπέλυσε η εκπρόσωπος των ΑΝ.ΕΛ Μαρίνα Χρυσοβελώνη.

«Το θράσος του ημιμαθούς, απαίδευτου και ανιστόρητου Σταύρου Θεοδωράκη ξεπερνά τα όρια του γραφικού. Καταλαβαίνουμε ότι ο ίδιος και το γκρίζο Ποτάμι του αντιμετωπίζουν πολύ μεγάλο πρόβλημα επιβίωσης μετά την εκλογή του Κυριάκου Μητσοτάκη στην προεδρία της ΝΔ, καθώς ο μεταξύ τους ανταγωνισμός θα είναι ανελέητος για το ποιος είναι πιο καθαρόαιμος νεοφιλελεύθερος, για το ποιος θα μπορεί να απολύει περισσότερους εργαζόμενους από το Δημόσιο χωρίς το παραμικρό ίχνος κοινωνικής ευαισθησίας και στο όνομα δήθεν της… αξιοκρατίας» αναφέρει.

Η κ. Χρυσοβελώνη χαρακτηρίζει τον κ. Θεοδωράκη «υπηρέτη πολλών αφεντάδων» και χαρακτηρίζει «κακό σύμβουλο» την «έλλειψη μνήμης».

«Στην περίπτωση του κ. Θεοδωράκη είναι πράγματι ειρωνεία - και ταυτόχρονα αξιοθρήνητο - να μιλά για αξιοκρατία και να καταγγέλλει χωρίς ίχνος ντροπής το κομματικό κράτος ο υπηρέτης πολλών αφεντάδων και υψηλόμισθος της ΕΡΤ πριν από μερικά χρόνια, την περίοδο που κυβερνούσαν το ΠΑΣΟΚ, επί Σημίτη, και η Ν.Δ.

Η ημιμάθεια σε συνδυασμό με την παντελή έλλειψη αυτογνωσίας δυστυχώς τον προδίδουν τόσο προσωπικά όσο και πολιτικά. Η έλλειψη μνήμης, όμως, είναι πολύ κακός σύμβουλος»» προσθέτει.

Πηγή: newsbeast.gr