Τι απαντά η Aegean για το επεισόδιο

Gazzetta team
Τι απαντά η Aegean για το επεισόδιο
Ανακοίνωση για το επεισόδιο που εκτυλίχθηκε στην πτήση A3 928, Αθήνα – Τελ Αβίβ, με πρωταγωνιστές ισραηλινούς πολίτες εξέδωσε η Aegean Airlines.

Σύμφωνα με ισραηλινό μέσο που αποκάλυψε το περιστατικό, οι Ισραηλινοί, όταν αντιλήφθηκαν την παρουσία δύο Αραβο-Ισραηλινών, ξεκαθάρισαν στο πλήρωμα του αεροσκάφους ότι δεν θα επιτρέψουν να απογειωθεί το αεροσκάφος με αυτούς μέσα.

Οι αεροσυνοδοί τους ξεκαθάρισαν ότι το αεροσκάφος θα απογειωθεί, ακόμα κι αν εκείνοι αρνηθούν να καθίσουν στις θέσεις τους.

Η ανακοίνωση της εταιρείας:

Σε συνέχεια σχετικών δημοσιευμάτων η AEGEAN ενημερώνει ότι στην προγραμματισμένη πτήση Α3 928 από Αθήνα προς Τελ Αβίβ, στις 3 Ιανουαρίου 2016, εκφράστηκε από αριθμό Ισραηλινών επιβατών ανησυχία και έντονη διαμαρτυρία για δύο Ισραηλινούς συνεπιβάτες τους. Η εταιρεία προέβη σε επιπλέον έλεγχο από τον οποίο, όπως ήταν αναμενόμενο, δεν εντοπίστηκε κάποιο ζήτημα.

Πρόκειται για ένα μεμονωμένο και ατυχές περιστατικό, το οποίο έληξε σύντομα χάρη στη συνεργασία και τη συναινετική διάθεση των δύο επιβατών, στους οποίους προσφέρθηκε η δυνατότητα να ταξιδέψουν με επόμενη πτήση, τα έξοδα της οποίας μαζί με τη διαμονή καλύφθηκαν από την εταιρεία.

Η AEGEAN λυπάται για το δυσάρεστο περιστατικό που δεν εκφράζει την εταιρεία και ευχαριστεί τους δύο Ισραηλινούς επιβάτες για την κατανόηση και συνεργασία τους.

Πηγή: newsbeast.gr