Έρχονται σύντομα τα One Plus 2 Mini και Oppo A30

Gazzetta team
Έρχονται σύντομα τα One Plus 2 Mini και Oppo A30
Στις αρχές του μήνα, εμφανίστηκε στο GFXBench ένα smartphone που φαίνεται να αποτελεί μια μικρότερη έκδοση του OnePlus 2. Η εν λόγω συσκευή έχει ήδη πιστοποιηθεί από το κινεζικό κέντρο πιστοποίησης ΤΕΝΑΑ, με αριθμό μοντέλου One E1000.

Το νέο smartphone έρχεται με οθόνη AMOLED 4.99 ιντσών με ανάλυση 1080 x 1920 pixels (FHD), Snapdragon 810 SoC, με οκταπύρηνο επεξεργαστή στα 2.0GHz και Adreno 430 GPU. Στο εσωτερικό βρίσκονται επίσης 3GB RAM και 16GB εσωτερική μνήμη, με δυνατότητα επέκτασης (μέσω microSD) έως 128GB. Το πίσω μέρος της συσκευής κοσμεί μια κάμερα 13MP, ενώ τα video chats και τις selfies αναλαμβάνει η μπροστινή κάμερα 8MP. Όσον αφορά στο software, το OnePlus 2 Mini «τρέχει» λειτουργικό Android στην έκδοση 5.1.1, ενώ υποστηρίζει 4G LTE, 3G, 2G, Bluetooth, GPS και Wi-Fi.

Επιπλέον, έχει πάχος 6.9 χιλιοστά και βάρος 138 γραμμάρια. OnePlus 2 Mini Λαμβάνοντας υπόψη τις εικασίες σχετικά με τους "δεσμούς" μεταξύ OnePlus και Oppo, προκαλεί εντύπωση το γεγονός ότι ένα smartphone που ονομάζεται Oppo Α30 επίσης πιστοποιήθηκε από το TENAA την ίδια ημερομηνία. Μάλιστα, οι τεχνικές προδιαγραφές του είναι πανομοιότυπες με αυτές του OnePlus 2 Mini εκτός από το χρώμα (αναφέρεται ότι θα διατεθεί σε μαύρο χρώμα, παρά την επίσημη φωτογραφία που δημοσίευσε το ΤΕΝΑΑ), ενώ το Oppo Α30 εμφανίζεται με λευκό χρώμα.

Όπως μπορείτε να δείτε και στις εικόνες, τα δύο smartphones είναι παρόμοια και το μόνο που αλλάζει είναι το λογότυπο στο πίσω μέρος. Πρόκειται για μια περίπτωση που γεννά αρκετά ερωτηματικά και ελπίζουμε να μάθουμε περισσότερα σχετικά σύντομα.

Πηγή: eternity.gr