Τζιτζικώστας: Δεν τάσσομαι υπέρ κανενός

Gazzetta team
Τζιτζικώστας: Δεν τάσσομαι υπέρ κανενός
Κάλεσε τους πολίτες να ψηφίσουν την Κυριακή - Δηλώνει ότι παραμένει στην πρώτη γραμμή της παραταξης.

«Δεν τάσσομαι υπέρ κανενός. Δεν συμφωνώ με συναλλαγές και κομματικές γραμμές». Αυτή θα είναι, σύμφωνα με πληροφορίες, η θέση που θα διατυπώσει στη συνέντευξη Τύπου που θα δώσει το μεσημέρι ο περιφερειάρχης κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας.

Με αυτόν τον τρόπο ο περιφεριεάρχης που στον πρώτο γύρο της εκλογικής διαδικασίας είχε συγκεντρώσει 20,3% δεν δίνει γραμμή ούτε υπέρ του Βαγγέλη Μεϊμαράκη, ούτε υπέρ του Κυριάκου Μητσοτάκη. Και οι δύο μονομάχοι περίμεναν με αγωνία τη θέση του κ. Τζιτζικώστα και είναι χαρακτηριστικό ότι αμφότεροι βρίσκονται στον Βορρά σε μια προσπάθεια να κερδίσουν το μεγαλύτερο δυνατό μερίδιο από τους υποστηρικτές του περιφερειάρχη.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες στη βασική του τοποθέτηση θα ευχαριστήσει όσους τον ψήφισαν και θα καλέσει όλους τους Νεοδημοκράτες που πήγαν στην πρώτη εκλογή να πάνε και στη δεύτερη.

Επίσης θα εξηγήσει για ποιους λόγους κατέβηκε στις εσωκομματικές εκλογές, τονίζοντας ότι ήθελε να σπάσουν οι κομματικές γραμμές και να επέλθει ανανέωση στην παράταξη.

Τέλος ο κ. Απόστολος Τζιτζικώστας αναμένεται να δηλώσει ότι παραμένει στην πρώτη γραμμή της παράταξης.

Πηγή: protothema.gr