Βρέθηκαν ίχνη κοκαΐνης σε έντεκα ναούς στην Βρετανία!

Gazzetta team
Βρέθηκαν ίχνη κοκαΐνης σε έντεκα ναούς στην Βρετανία!
Η εφημερίδα Sun έκανε έρευνα σε τουαλέτες καθεδρικών και εκκλησιών της χώρας - Δεχόμαστε εκατοντάδες επισκέπτες κάθε χρόνο και δεν μπορούμε να το ελέγξουμε, ήταν η απάντηση των υπευθύνων στις περισσότερες περιπτώσεις.

Ίχνη κοκαΐνης υποστηρίζει ότι ανακάλυψε η εφημερίδα The Sun, που για τις ανάγκες του ρεπορτάζ έκανε επιτόπια έρευνα στις τουαλέτες 25 καθεδρικών ναών και εκκλησιών της Βρετανίας!

Οι ρεπόρτερ της εφημερίδας εντόπισαν ίχνη από κοκαΐνη σε έντεκα ναούς, μεταξύ αυτών μερικοί από τους πιο γνωστούς της χώρας. Αντιπρόσωποι των εκκλησιών που μίλησαν στο ρεπορτάζ υποστήριξαν πως είναι μεν λυπηρό το γεγονός, εφόσον ισχύει, αλλά δεν μπορούν να κάνουν κάτι για να ελέγξουν την κατάσταση καθώς τις τουαλέτες των κτηρίων αυτών, που θεωρούνται σημαντικά μνημεία της βρετανικής παράδοσης, επισκέπτονται κάθε χρόνο εκατομμύρια επισκέπτες.

Η επίσημη εκκλησία της Αγγλίας μάλιστα εξέδωσε ανακοίνωση, όπου αναφέρει: «Τα κτήρια που ανήκουν στην Εκκλησία της Αγγλίας, συμπεριλαμβανομένων και των τουαλετών, είναι ανοιχτά σε όλους, σε κάθε κοινότητα και δεν είμαστε κλειστός οργανισμός με μέλη. Από την πλευρά μας, λαμβάνουμε όλα τα μέτρα υγιεινής πολύ σοβαρά υπόψιν και πάντα αναλαμβάνουμε δράση, με κάθε ανησυχία».


Πηγή: protothema.gr