Βρέθηκε DNA των δολοφόνων στην Άνδρο

Gazzetta team
Βρέθηκε DNA των δολοφόνων στην Άνδρο
Στους συγχωριανούς του στρέφει τις έρευνες η αστυνομία, αλλά δεν αποκλείει σχέση με το έγκλημα της Αίγινας - Κάποιοι θεωρούνται ύποπτοι και έχουν κληθεί για καταθέσεις.

Δεν ανήκουν σε σεσημασμένους το γενετικό υλικό και τα δακτυλικά αποτυπώματα που ανακάλυψαν οι ειδικοί της Εγκληματολογικής υπηρεσίας στο σπίτι του 89χρονου άντρα ο οποίος δολοφονήθηκε με φρικτό τρόπο στην περιοχή Γαύριο της Άνδρου.

Αυτό έκανε τα κλιμάκια αστυνομικών από την Ασφάλεια της Αθήνας και της Σύρου να ζητήσουν δείγματα από 20 κατοίκους του νησιού που είχαν σχέσεις με τον άτυχο ηλικιωμένο και τα έστειλαν στα εγκληματολογικά εργαστήρια για σύγκριση. Κάποιοι από αυτούς, μάλιστα, θεωρούνται ύποπτοι και έχουν κληθεί για να δώσουν καταθέσεις. Μέχρι στιγμής, πάντως, δεν έχουν προκύψει επιβαρυντικά στοιχεία για κάποιον από αυτούς.

Το μυστήριο περιπλέκεται για τη δολοφονία του ηλικιωμένου, που έφερε τραύματα στο κεφάλι, είχε περασμένη στο λαιμό μια ζώνη και οι δράστες προσπάθησαν να κάψουν το άψυχο κορμί του. Οι αστυνομικοί ελπίζουν ότι στην υπόθεση θα ρίξει φως η κατάθεση της αδελφής του 89χρονου που κατοικεί μόνιμα στην Αθήνα, ενώ εξακολουθούν να ερευνούν το ενδεχόμενο οι δράστες να ήταν οι ίδιοι με αυτούς που είχαν διαπράξει το διπλό φονικό στην Αίγινα με θύματα μια ηλικιωμένη και τον ανιψιό της.

Πηγή: protothema.gr