Ο Αδωνις έκανε κάδρο τις 50 υπογραφές (pic)...

Gazzetta team
Ο Αδωνις έκανε κάδρο τις 50 υπογραφές (pic)...
Θέλοντας προφανώς να ευχαριστήσει όσους τον στήριξαν από την αρχή, δίνοντάς του τις 50 υπογραφές που χρειαζόταν για να συμμετέχει στην κούρσα διαδοχής της ΝΔ, ο Αδωνις Γεωργιάδης πόσταρε στο Twitter μια φωτογραφία με τις... 50 υπογραφές τις οποίες έχει καδράρει!

«Επειδή ό,τι λέμε το κάνουμε, ιδού τα κάδρα με τις 50 υπογραφές των γενναίων που μου έδωσαν την ευκαιρία. Ευχαριστώ!», έγραψε χαρακτηριστικά ο Αδωνις Γεωργιάδης και πόσταρε και τη σχετική φωτογραφία.

Σημειώνεται ότι ο κ. Γεωργιάδης είχε μαζέψει τις 50 υπογραφές που απαιτούνταν για να κατέβει ως υποψήφιος πρόεδρος του κόμματος στο παρά πέντε και μάλιστα τις είχε καταθέσει με καθυστέρηση μερικών λεπτών με αποτέλεσμα να θεωρηθεί εκπρόθεσμη από την ΚΕΦΕ. Στη συνέχεια, ο Αδωνις Γεωργιάδης υπέβαλε ένσταση κατά τις απόφασης στης ΚΕΦΕ και η τελευταία, σε νέα συνεδρίαση της, και αφού είχε προκληθεί σάλος, έκανε τελικά δεκτή την υποψηφιότητα.

Νωρίτερα, είχε ευχαριστήσει όσους τον βοήθησαν και είχε ανακοινώσει ότι θα κάνει δήλωση μετά την ανακοίνωση του επίσημου αποτελέσματος. «Ευχαριστώ όλους όσους έτρεξαν τόσο πολύ για μένα. Ψηλά το κεφάλι. Θα μιλήσω επίσημα μετά το τελικό αποτέλεσμα. Η ΝΔ δυνατή και ενωμένη», είχε γράψει χαρακτηριστικά.

Ο Αδωνις έκανε κάδρο τις 50 υπογραφές που είχε μαζέψει στο... παρά πέντε! [εικόνες]

Πηγή: iefimerida.gr