Ένας χρόνος με την Χρυσή Αυγή (pics)

Gazzetta team
Ένας χρόνος με την Χρυσή Αυγή (pics)
Τι έλειπε σε έναν… αγωνιστή της Χρυσής Αυγής; Αρχηγό έχει (Νίκος Μιχαλολιάκος), εκπροσώπους έχει (Κασιδιάρης, Παππάς και λοιποί). Δεν είχε όμως ένα ημερολόγιο. Ένα ημερολόγιο να του θυμίζει τις ημερομηνίες σταθμούς του κόμματος του –όπως τουλάχιστον αυτοί τις βλέπουν.

Έτσι, το κόμμα αποφάσισε να δημιουργήσει και να βγάλει προς πώληση το πολύ… μπρουτάλ ημερολόγιο της Χρυσής Αυγής. Τώρα, όποιος θέλει έχει την ευκαιρία να σβήσει και τις 365 ημέρες, έχοντας για κάθε 30 μία φωτογραφία που του υπενθυμίζει την «ένδοξη» πορεία των χρυσαυγιτών όπως για παράδειγμα την εκλογή του κόμματος στη Βουλή.

Φυσικά, στο ημερολόγιο καπηλεύονται και στιγμές της ελληνικής ιστορίας: όπως για παράδειγμα την επανάσταση του 1821 που ουδεμία σχέση δεν έχει με το συγκεκριμένο κόμμα. Έτσι, ο Μάρτιος είναι αφιερωμένος σ’ αυτήν. Ο θάνατος του Μακεδόνα Μεγάλου Αλεξάνδρου δεν θα μπορούσε να λείπει τον Ιούνιο (αν και Μανιάτης ο κ. Μιχαλολιάκος) που επίσης ουδεμία σχέση έχει με τη Χρυσή Αυγή.

Το δημοψήφισμα βρίσκεται επίσης στο μήνα Ιούλιο για να υπενθυμίζει το «ηρωικό όχι» των Ελλήνων που η κυβέρνηση μετέτρεψε σε «Ναι» ενώ ο Αύγουστος είναι αφιερωμένος στην «Τη υπερμάχω Στρατηγώ» (να το και το Βυζάντιο σε συνδυασμό με την θρησκεία).

Τέλος, ο Νοέμβριος είναι αφιερωμένος στη δολοφονία του Γιώργου Φουντούλη και του Μανώλη Καπελώνη.

Επιπροσθέτως, η Χρυσή Αυγή έχει φροντίσει και για το στυλ των ακολούθων. Έτσι, κυκλοφορεί ζώνες με αγκράφα στο καβάλο «Χρυσή Αυγή» όπως επίσης και μπλουζάκια.

mplouza-500zoni-500

Όσοι νιώθουν ατονία το πρωί, έχουν την… πολυτέλεια να πίνουν τον καφέ τους στην alternative κούπα της Χρυσής Αυγής που έχει γάτζο για να την πιάνουν επειδή είναι και πολύ μπρουτάλ. Γρρρρρ

koupa-500

ΥΓ. Στο ημερολόγιο ξεχάσατε τα Γαυγάμηλα (1 Οκτωβρίου 331 π.Χ.), την γέννηση του Μεγάλου Αλεξάνδρου (Ιούλιος), τον γάμο του με την Ρωξάνη (αν και ήταν Αφγανή) και την πρώτη φορά που πήγε με γυναίκα.

ΥΓ.1 Ο Μάιος είναι αφιερωμένος στην Άλωση της Πόλης

Πηγή: koolnews.gr