Τζιχαντιστές: Μην στέλνετε τα παιδιά σχολείο, σκοτώστε τους καθηγητές!

Gazzetta team
Τζιχαντιστές: Μην στέλνετε τα παιδιά σχολείο, σκοτώστε τους καθηγητές!
Η προπαγάνδα των μαχητών του Ισλαμικού Κράτους μεταφέρεται πλέον στα σχολεία της Γαλλίας, καθώς επιδιώκουν να σπείρουν τον τρόμο ακόμα και σε μαθητές και τους γονείς τους.

«Μην στέλνετε τα παιδιά σας σε γαλλικά σχολεία. Σκοτώστε τους καθηγητές που τους διδάσκουν τον λαϊκισμό»! Το μήνυμα αυτό στέλνουν οι τζιχαντιστές στους Γάλλους μουσουλμάνους σ΄ένα από τα προπαγανδιστικά περιοδικά του Ισλαμικού Κράτους, το «Dar al Islam».


Σύμφωνα με τη γαλλική εφημερίδα «Le Figaro», η προπαγάνδα των μαχητών του Ισλαμικού Κράτους μεταφέρεται πλέον στα σχολεία της Γαλλίας. Οι τζιχαντιστές έχουν στόχο να σπείρουν τον τρόμο ακόμα και σε μαθητές και τους γονείς τους, στο τεύχος του περιοδικού του «Dar al Islam», γραμμένο στη γαλλική γλώσσα, που κυκλοφόρησε αμέσως μετά τις τρομοκρατικές επιθέσεις στο Παρίσι.

Μέσα από τις σελίδες του, το Ισλαμικό Κράτος δίνει εντολή στους επίδοξους Γάλους τζιχαντιστές να αποκηρύξουν την εκπαίδευση των «άπιστων»- όπως χαρακτηρίζουν τη γαλλική εκπαίδευση - και να υιοθετήσουν τις απόψεις του Γάλλου δημοσιογράφου τζιχαντιστή Μαρκ Εντουάρντ Ναμπ, «νέο αστέρι» του Ισλαμικού Κράτους, όπως επισημαίνει η γαλλική εφημερίδα.

«Το Ισλάμ», όπως αναφέρει το περιοδικό, «είναι η μόνη αληθινή θρησκεία και δεν μπορεί να συνυπάρξει με τον φανατισμό του κοσμικού κράτους. Η εκπαίδευση είναι ένα εργαλείο προπαγάνδας για την επιβολή τρόπου σκέψης των διεφθαρμένων», προσθέτει.


Πηγή: protothema.gr