Σκληρή απάντηση των υπαλλήλων της Βουλής στην Κωνσταντοπούλου

Gazzetta team
Σκληρή απάντηση των υπαλλήλων της Βουλής στην Κωνσταντοπούλου
«Δουλεύαμε νύχτα-μέρα για να βγάζουμε φωτοτυπίες που πήρε φεύγοντας».

Την έντονη αντίδραση των υπαλλήλων της Βουλής προκάλεσε η τοποθέτηση της Ζωής Κωνσταντοπούλου μέσω Twitter σχετικά με την ανανέωση των συμβάσεών τους. Η πρώην πρόεδρος της Βουλής έκανε χθες λόγο για «άκρον άωτον της φαυλοκρατίας» και αναρωτήθηκε αν θα καταβληθούν μισθοί σε ανθρώπους που δεν εργάστηκαν και ηθελημένα υπέσκαψαν τη λειτουργία της Βουλής.

«Πώς είναι δυνατόν να τολμά η κα. Κωνσταντοπούλου να λέει για τους υπαλλήλους που δεν δουλεύουν όταν τους υπάλληλους αυτούς τους χρησιμοποιούσε επί μήνες για να καλύπτει τις δραστηριότητες της, όταν οι υπάλληλοι αυτοί εργάστηκαν νύχτα-μέρα για να τυπωθούν χιλιάδες αντίτυπα για το πόρισμα της Επιτροπής Αλήθειας για το Χρέος, όταν οι εργαζόμενοι ήταν αυτοί έβγαζαν τις χιλιάδες φωτοτυπίες που πήρε μαζί της φεύγοντας», σημείωσε ο σύλλογος των υπαλλήλων της Βουλής.

Παράλληλα, ευχαρίστησε τον Νίκο Βούτση για τη λύση που έδωσε και «που ταλάνιζε επί μήνες τους υπαλλήλους της Βουλή και είχε προκαλέσει δεκάδες αντιπαραθέσεις μεταξύ της Ζωής Κωνσταντοπούλου και των συμβασιούχων».


Πηγή: newsbeast.gr