Πέθανε ο ψηλότερος άνδρας του κόσμου σε ηλικία 26 ετών (vid)
Ο Pornchai υπέφερε από υπέρταση και άλλα προβλήματα υγείας, καθώς η υπερβολικά γρήγορη ανάπτυξή του είχε καταπονήσει εξαιρετικά το σώμα του από τα εφηβικά του κιόλας χρόνια.
Ο 26χρονος νοσηλευόταν συχνά στην κλινική του χωριού του ενώ η οικογένειά του είχε απευθύνει πρόσφατα έκκληση στη διεθνή κοινότητα να βοηθήσει με τα έξοδα νοσηλείας του.
«Θα ήθελα να έχω ένα κρεβάτι με κουμπιά όπως αυτά που έχουν στα νοσοκομεία και χρήματα για να ξεπληρώσω τα χρέη της μητέρας μου που με φροντίζει», είχε δηλώσει πριν λίγο καιρό ο Saosri, του οποίου η κατάσταση είχε επιδεινωθεί τους τελευταίους μήνες.
Ο άτυχος άνδρας που είχε ύψος 2,6 μέτρα δεν είχε διεκδικήσει ποτέ τον επίσημο τίτλο του ψηλότερου άνδρα, ο οποίος ανήκει στον Τούρκο Sultan Kösen που είναι κοντύτερος κατά 7,5 εκατοστά.
Πηγή: protothema.gr
ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΗ:
- Βυθίστηκε «πειρατικό» πλοίο με 148 επιβάτες στην Τουρκία: Τουρίστες πηδούσαν στη θάλασσα για να σωθούν (vid)
- Η αστυνομία μπήκε σε διαμέρισμα ταχυδρόμου και ανακάλυψε εκατοντάδες ανεπίδοτες επιστολές: Ήταν ακόμη και στο ψυγείο
- 25χρονη ιδιοκτήτρια ξεκαθαρίζει γιατί δεν νοικιάζει δωμάτια σε ηλικιωμένους: «Είναι προτίμησή μου»