Άδωνις: Αν εκλεγώ, ο Τσίπρας θα λογοδοτήσει για τη ζημιά που έκανε

Gazzetta team
Άδωνις: Αν εκλεγώ, ο Τσίπρας θα λογοδοτήσει για τη ζημιά που έκανε
Ο υποψήφιος πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Άδωνις Γεωργιάδης, επισκέφθηκε σήμερα, στο πλαίσιο της προεκλογικής του περιοδείας, τη Ρόδο.

Ο κ. Γεωργιάδης πήγε στην Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου όπου είχε συνάντηση με τον περιφερειάρχη Γιώργο Χατζημάρκο και στο Δημαρχείο όπου είχε συνάντηση με το δήμαρχο της Ρόδου Φώτη Χατζηδιάκο.

Στη συνέχεια ο υποψήφιος πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας πραγματοποίησε βόλτα στο κέντρο της πόλης όπου και συνομίλησε με πολλούς πολίτες.

Κατά τη διάρκεια συνέντευξης τύπου που πραγματοποιήθηκε στην Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, ο κ. Γεωργιάδης εξαπέλυσε σφοδρή κριτική στον Αλέξη Τσίπρα αναφέροντας χαρακτηριστικά τα εξής:

«Πήρε μία χώρα, που ήθελε τρεις μήνες για να βρεθεί στις αγορές, και να χαιρετίσει το μνημόνιο όπως έκανε προ τριών ημερών η Κύπρος, ευτυχώς η Κύπρος, κάνω μία παρένθεση, οι Κύπριοι αδερφοί μας ανεδείχθησαν πολύ σοφότεροι ημών και άφησαν τον εκεί Αντώνη Σαμαρά, τον εκεί πρόεδρο της εκεί Νέας Δημοκρατίας, το Νίκο τον Αναστασιάδη, να κάνει τη δουλειά του και να οδηγήσει την Κύπρο έξω από την κρίση με ασφάλεια.

Εδώ, δυστυχώς, πέσαμε στον Τσίπρα ο οποίος ήθελε να πάρει την καρέκλα. Την πήρε. Και μία χώρα που θα ήταν μέχρι 31 Μαρτίου στις αγορές, είναι στο χειρότερο μνημόνιο με τα χειρότερα μέτρα.

Δεν σας κρύβω ότι αν εκλεγώ αρχηγός της Νέας Δημοκρατίας σκοπεύω, και το λέω από τώρα, να αγωνιστώ σκληρά για να λογοδοτήσει ο κ. Τσίπρας για τη ζημιά που έκανε στην Ελλάδα. Δεν θα περάσει ατιμώρητος ο κ.Τσίπρας, αν εγώ είμαι αρχηγός της Νέας Δημοκρατίας, για τη συντριβή της χώρας μου».

Ο κ. Γεωργιάδης αναφέρθηκε, επίσης, και στο προσφυγικό ζήτημα.

«Άφησα για το τέλος το πιο σημαντικό. Οι ανθρώπινες τραγωδίες που εκτυλίσσονται στο Αιγαίο, από μάρμαρο να είσαι φτιαγμένος δεν μπορείς να μείνεις ασυγκίνητος με αυτά τα οποία συμβαίνουν. Η κυβέρνηση του κ. Τσίπρα, με τις κινήσεις που έκανε η κ. Τασία Χριστοδουλοπούλου, έθεσε σε κίνηση ένα ντόμινο. Το ντόμινο αυτό κινδυνεύει να παρασύρει ολόκληρη τη χώρα μας σε μία θύελλα».

Η περιοδεία του κ. Γεωργιάδη ολοκληρώνεται στις 7μ.μ με την ομιλία σε κεντρικό ξενοδοχείο στη Ρόδο.

Πηγή: newsbeast.gr