Έξαλλοι πανηγυρισμοί στον ΣΥΡΙΖΑ για τα νέα μέτρα (pics)

Έξαλλοι πανηγυρισμοί στον ΣΥΡΙΖΑ για τα νέα μέτρα (pics)
Λίγο πριν την ψήφιση του πολυνομοσχεδίου-σκούπα, ανάμεικτα συναισθήματα μας προκαλούν φωτογραφίες που δείχνουν ψηφοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ να πανηγυρίζουν έξαλλα τα νέα μέτρα!

Πρώτη Δεύτερη φορά αριστερά και καλύτερη! Επιτέλους τελιώσαμε με το παλιό και ήρθε το νέο. Με τα μέτρα του και με τα όλα του για να οδηγήσει την Ελλάδα σε μια εποχή που θα καθόμαστε αγκαλιασμένοι δίπλα από την φωτιά (κομμένο το ρεύμα), και θα θυμόμαστε με νοσταγλία την απαλή υφή των προηγούμενων μνημονίων στο σώμα μας!

Γιατί μεταξύ μας, αν έχεις το 2015 ψηφίσει 2 φορές ΣΥΡΙΖΑ και μια ΟΧΙ στο δημοψήφισμα, το χέρι στην τσέπη για τους παράλογους φόρους το βάζεις με μεγαλύτερη ευχαρίστηση! Σχεδόν ηδονικά θα λέγαμε.

Παρόλα αυτά, οι ψηφοφόροι του ΣΥΡΙΖΑ δεν το βάζουν κάτω και με το άκουσμα των νέων αιματηρών μέτρων που περιλαμβάνει το πολυνομοσχέδιο, ξεχύθηκαν στους δρόμους και στις πλατείες σαν τον Τιερί Ανρί στην κόντρα επίθεση, για να πανηγυρίσουν για ακόμα μια φορά φέτος με όλη την δύναμη της ψυχής τους!

Επεισόδια δεν σημειώθηκαν, παρά μόνο κάποιοι (λίγοι ευτυχώς) γονάτισαν έξω από μια τράπεζα και φίλησαν ευλαβικά το ΑΤΜ.

Καλά πληροφορημένες πηγές, αναφέρουν ότι στα πηγαδάκια οι ψηφοφόροι έλεγαν "του χρόνου μακάρι να είναι πιο σκληρά τα μέτρα".

Ζευγάρι συνταξιούχων μάλιστα, μονολογούσε στο μετρό της επιστροφής στο σπίτι τους "να κοπεί το χέρι στο υπόλοιπο 62% που δεν ψήφισε Αλέξη".

Ζωή να 'χουμε να πληρώνουμε.