Οι κυρίες της Βουλής (pics)

Gazzetta team
Οι κυρίες της Βουλής (pics)
Μπορεί οι γυναίκες της νέας βουλής να είναι λιγότερες αυτή τη φορά- 59 έναντι 69 του Ιανουαρίου- αλλά εκείνες που εξελέγησαν φρόντισαν να κλέψουν τις εντυπώσεις στην ορκωμοσία.

Με ένα κομψό λευκό φόρεμα επέλεξε να καθίσει στα έδρανα την πρώτη ημέρα της νέας κοινοβουλευτικής περιόδου η Ολγα Κεφαλογιάννη. Ανάλογη επιλογή έκανε και η Φώφη Γεννηματά, με λευκό σύνολο.

Η Κατερίνα Μάρκου από την άλλη έβαλε... χρώμα στη βουλή, καθώς ξεχώρισε επειδή ήταν ντυμένη στα κόκκινα, αλλά και με το βαθύ ντεκολτέ της μπλούζας της. H Ελενα Ράπτη προτίμησε ένα πιο αυστηρό λουκ, με λευκό πουκάμισο και μαύρο παντελόνι και σακάκι. Τα βλέμματα στράφηκαν και στην Αννα Καραμανλή, η οποία εμφανίστηκε ντυμένη στα μαύρα και με μία λεπτομέρεια από δαντέλα στο ντεκολτέ, ενώ τη σίγουρη λύση του μαύρου επέλεξε και η Ολγα Γεροβασίλη.


Με μαύρη δαντέλα η Κατερίνα Παπακώστα, η οποία επανέκαμψε δριμύτερη στη βουλή, μετά την αποτυχία της να εκλεγεί στη Β' Αθήνας τον Ιανουάριο του 2015:

Ακόμη και η Ουρανία Μιχαλολιάκου εντυπωσίασε σήμερα με τα δερμάτινα και κολητά ρούχα αλλά και με τις ψηλοτάκουνες γόβες της:


Πηγή: iefimerida.gr