Το CAKE μας έφτιαξε την μέρα!

Gazzetta team
Το CAKE μας έφτιαξε την μέρα!
Εδώ στο gazzetta.gr δοκιμάσαμε τα γλυκά του «CAKE», γλυκάναμε στο φούλ την ημέρα μας και το μοιραζόμαστε μαζί σας.

Η μέρα εδώ στο γραφείο κυλούσε με τα συνηθισμένα νέα και λίγο Μπερμπάτοφ παραπάνω είναι η αλήθεια όταν μας έσκασε η έκπληξη από το «CAKE». Την έκπληξη μας την έκανε ο Βασίλης Παπανδρέου που μπήκε μέσα με μια πιατέλα στο χέρι. Όπως φαντάζεστε δεν προσέξαμε ιδιαιτέρα τον Βασίλη αλλά κυρίως τα γλυκά που μας «έκαναν» επίθεση. Μόνο που τα είδαμε καταλαβαίνετε ότι υπήρξε σχετική αναστάτωση. Σαν επαγγελματίες που είμαστε το ξεπεράσαμε σχετικά γρήγορα και τότε άρχισε η μάχη. (Δεν βάζω εισαγωγικά, ίσως να παλέψαμε και λίγο...)

Η αλήθεια είναι ότι η ευγένεια πήγε περίπατο και υπήρξε το σχετικό πέσιμο (μια παρέα είμαστε, δεν κρατάμε κακίες) και ο καθένας διάλεξε ότι μπορούσε. Πρώτη έφυγε η σοκολατίνα με βάση από μπισκότο και κατέληξε στον Φάνη που μετά από 10 λεπτά που κατάφερε να μας μιλήσει... δεν μας μίλησε και απλά έγλυφε τα δάχτυλα του. Και οι υπόλοιποι όμως δεν πήγαμε πίσω κέικ καρότου, τάρτες λεμονιού και μικρά cup cakes που απλά μας έφτιαξαν την ημέρα. Το μικρό ζαχαροπλαστείο του Κολωνακίου που μετράει 11 χρόνια στον χώρο και, αν κρίνουμε από αυτά που δοκιμάσαμε, δεν υπάρχουν λόγια να περιγράψουμε αυτά που εμείς οι τυχεροί φάγαμε. Οι γεύσεις είναι ιδιαίτερες, κάτι που δεν έχετε ξαναδοκιμάσει και θα σας κάνει να θέλετε να τα γευτείτε όλα.

Τα καταστήματα CAKE αλλά και το cake.gr μετά την τεράστια επιτυχία και την αναζήτηση τους από τους λάτρεις των γλυκών ανέπτυξε μέσω του συστήματος franchising διάφορα καταστήματα τα οποία εμπλούτισε, πάντα με το βάρος στην ποιότητα, με σειρά προϊόντων ενσωματώνοντας και αλμυρές γεύσεις, πλήρη σειρά καφέδων , ροφημάτων και παγωτών.

Από το δείγμα που πήραμε μακάρι να μπορούσαμε να τα δοκιμάσουμε όλα να μας έφτιαχνε ολόκληρη η εβδομάδα. Σας προτείνουμε να πάρετε μια γεύση μόνοι σας και να μας θυμηθείτε...