«Πίου»: «Ντρέπομαι αφάνταστα»

Gazzetta team
«Πίου»: «Ντρέπομαι αφάνταστα»
Ο Ιουζάνα Τζόελ Ανίνο, πιο γνωστός ως «Πίου» από τη διαφήμιση κινητής τηλεφωνίας, μιλά για την σύλληψή του για διακίνηση 1,3 κιλών ηρωίνης και δηλώνει ντροπιασμένος για το κακό που έκανε στην οικογένειά του.

Μέσα από τη φυλακή όπου βρίσκεται, ο «Πίου» δηλώνει συντετριμμένος για το σημείο που έφτασαν τα πράγματα και οδήγησαν στη σύλληψή του για διακίνηση 1,3 κιλών ηρωίνης μέσα στο στομάχι του

«Λυπάμαι που έφτασα εδώ. Ντρέπομαι αφάνταστα για ό,τι έγινε» δηλώνει ο 38χρονος Νιγηριανός στο Έθνος, προσθέτοντας: «Θα μας έκαναν έξωση. θα μας έκοβαν το ρεύμα. Αισθανόμουν άχρηστος που δεν μπορούσα να προσφέρω στην οικογένειά μου. Πριν από λίγο καιρό, κάποιος γνωστός από τη Νιγηρία με πήρε τηλέφωνο και μου πρότεινε να μεταφέρω ναρκωτικά μέσα στο στομάχι μου από την Ουγκάντα κι ότι για τη μεταφορά θα μου έδινε 3.000 ευρώ. Αφού αρχικά αρνήθηκα, στη συνέχεια κι έπειτα από σκέψη και λόγω της δύσκολης κατάστασής μου δέχτηκα».

«Μου έστειλε 1.500 ευρώ για εισιτήρια. Πριν από δέκα μέρες περίπου αναχώρησα για την Ουγκάντα, όπου με παρέλαβε ένας Πακιστανός εκ μέρους του γνωστού μου από τη Νιγηρία, με οδήγησε σε κάποιο ξενοδοχείο και την τελευταία βραδιά πριν αναχωρήσω μου έφερε τα ναρκωτικά» κατέληξε ο Ανίνο.