Ολοκληρώθηκε η παράδοση του εκλογικού υλικού στην Αττική

Gazzetta team
Ολοκληρώθηκε η παράδοση του εκλογικού υλικού στην Αττική
Λύθηκε το πρόβλημα της έλλειψης φακέλων σύμφωνα με ανακοίνωση της περιφέρειας

Ολοκληρώθηκε η παράδοση του συνόλου του εκλογικού υλικού από την περιφέρεια Αττικής προς τους δήμους, όπως ανακοίνωσε η περιφέρεια, σημειώνοντας ότι λύθηκε το πρόβλημα της έλλειψης φακέλων που είχε παρατηρηθεί.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της περιφέρειας, το απόγευμα παραδόθηκε και η τελευταία παρτίδα εκλογικών φακέλων από το υπουργείο Εσωτερικών και αμέσως ειδοποιήθηκαν για να τους παραλάβουν οι δήμοι της Αττικής, αποκαθιστώντας έτσι την παροδική έλλειψη που είχε παρατηρηθεί νωρίτερα.

Σημειώνεται ότι η διάθεση του συνόλου εκλογικού υλικού προς τους νησιωτικούς δήμους της Αττικής, είχε ολοκληρωθεί από την Παρασκευή, 3 Ιουλίου 2015.

Η τελευταία εκκρεμότητα που αφορούσε στην παράδοση του εκλογικού υλικού, ήταν η διασφάλιση της πλήρους επάρκειας σε εκλογικούς φακέλους.

Στην ανακοίνωση σημειώνεται ότι «οι δήμοι θα πρέπει με τη σειρά τους να μεριμνήσουν έτσι ώστε, ανάλογα με τον αριθμό των εγγεγραμμένων ψηφοφόρων σε κάθε εκλογικό τμήμα και των ειδικών εκλογέων σε αυτά, να προβούν στην κατάλληλη κατανομή και να διαθέτουν τον απαραίτητο αριθμό φακέλων στα εκλογικά τμήματα για την ομαλή διεξαγωγή του δημοψηφίσματος».

«Η περιφέρεια Αττικής, με αίσθηση ευθύνης, ανταποκρίθηκε στις ανάγκες της προετοιμασίας του δημοψηφίσματος μέσα σε εξαιρετικά περιορισμένο χρονικό διάστημα και παραμένει στη διάθεση των δήμων για οποιοδήποτε ζήτημα τυχόν προκύψει», καταλήγει η ανακοίνωση.

Πηγή: newsbeast.gr