Δόσεις design στα νέα Google Glass

Gazzetta team
Δόσεις design στα νέα Google Glass
Δυναμική επιστροφή ετοιμάζουν τα Google Glass χαρίζοντας στο προϊόν μια γερή δόση fashion design αφού η νέα έκδοση θα φέρει την υπογραφή της Luxottica, της εταιρείας που βρίσκεται πίσω από τη δημιουργία των Ray-Ban και των Oakley.
Κατά την συνέντευξη του διευθύνοντα συμβούλου της εταιρείας στη Wall Street Journal, το Luxottica Group, η εταιρεία επιβεβαίωση επίσημα πως θα βρίσκεται πίσω από την δημιουργία των νέων έξυπνων γυαλιών της Google. Και αν και η συνεργασία έχει ξεκινήσει από τον περασμένο Μάιο και αφορά στο Google Glass 2 λέγεται πως και η τρίτη έκδοση του προϊόντος να είναι ήδη σε σχεδιασμό.



Παρόλο που η Google αρνήθηκε να σχολιάσει τις λεπτομέρειες, όλα δείχνουν ότι η εν λόγω συνεργασία θα οδηγήσει στην παρουσίαση ενός νέου μοντέλου για τα Google Glass εμπλουτισμένα με στοιχεία μόδας μοιάζοντας λιγότερο σε ένα αποκλειστικά τεχνολογικό gadget.

Αξίζει να σημειωθεί πως σύμφωνα με τα όσα έχει δηλώσει η εταιρεία τα νέα έξυπνα γυαλιά, θα διακρίνονται για την καλύτερη αυτονομία της μπαταρίας τους, τη βελτιωμένη ποιότητα του ήχου και την σημαντικά βελτιωμένη εικόνα τους, ενώ δεν αποκλείεται να διατίθενται σε χαμηλότερη τιμή από τον προκάτοχό τους. Περαιτέρω βελτιώσεις σε όλους τους παραπάνω τομείς αναμένεται να υπάρχουν στην τρίτη έκδοση του Google Glass, η οποία δεν πρόκειται να αργήσει να κάνει την εμφάνισή της.

Πηγή: newsbeast.gr